09 / 05 / 2024

Süperonline İletişim Hizmetleri

Süperonline İletişim Hizmetleri

KT Sukuk Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğu Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı....

Yüzde 25 kira zammı sınırı kalkıyor iddiasına yalanlama! 

İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenflasyonla Mücadele Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından "kira zammı yüzde 25 sınırı kaldırılıyor" ilgili bir açıklama olduğu iddialarını yalanladı.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Tektelekom İletişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektelekom İletişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özkan tarafından kuruldu.

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatek İnşaat Medikal Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Köksal ve Ünal Köksal ortaklığında kuruldu.

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsy Danışmanlık Bilişim Hizmetleri Metal Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Aslan tarafından kuruldu.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

İletişim Başkanlığı'ndan uyarı geldi! Oy kullanırken bunları asla yapmamalısınız!

İletişim Başkanlığı'ndan önemli uyarı geldi! Oy kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları asla göz ardı etmemek gerekiyor. İkinci tur seçime günler kala İletişim Bakanlığı konuyla ilgili hatırlatma yaptı. Seçim sürecinde, bu hatırlatmaya dikkat etmek, oy kullanma hakkınızı doğru ve etik bir

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Borsada deprem fiyatlaması bitti, şimdi sıra seçim fiyatlamasında! Seçim öncesi borsada ralli olur mu?

Borsa İstanbul yaşanan deprem felaketlerinin ardından uğradığı ağır kayıplarının kısmen de olsa giderdi. Borsada deprem fiyatlamasının sona erdiğini belirten uzmanlara göre, seçim takviminin belli olmasıyla şimdi sıra seçim fiyatlamasına geldi.

Ozan Tedarik Erişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Tedarik Erişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Ozan tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Süperonline İletişim Hizmetleri Haberi

Süperonline İletişim Hizmetleri

KT Sukuk Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'bda (KAP) tertip ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı.

KT Sukuk Varlık Kiralama tarafından, Süperonline İletişim Hizmetleri A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 121 gün vadeli, 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 4 Şubat 2019 tarihinde yapmış olduğu Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

KT Sukuk Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Süperonline İletişim Hizmetleri A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurtiçinde, 300.000.000 Türk Lirası tutarlı program kapsamında farklı tertip, vade ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası çeşitlerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle halka arz veya halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikaları ihracına ilişkin...