15 / 05 / 2024

Sur Emlak Topkapı Holiday İnn Otel

Sur Emlak Topkapı Holiday İnn Otel

Sur Emlak Kursu, gayrimenkul danışmanlığı programına katılan kursiyerlerine sertifikalarını 09 Haziran 2012 Cumartesi günü Topkapı Holiday İnn Otel'de düzenlenecek törenle verecek

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajlı son daireler!

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde hemen teslim avantajı sunuluyor. Sur Yapı Topkapı Evleri'nde 56 farklı tipte konut bulunuyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde son 9 daire için yüzde 25 indirim fırsatı! 

Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde teslimler başladı. Son 9 dairenin satışta olduğu projede, hemen teslim ve yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Sur Yapı Topkapı Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Sur Yapı ile imzalandı. 

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Sur Yapı Topkapı Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Topkapı Evleri projesinde ''Rahat Bi’ Nefes Almak için Sur Yapı Topkapı Evleri'ne gelin'' kampanyası başladı. Kampanya kapsamında  cazip ödeme avantajı sunuluyor.

Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu!

Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Emlak Bankası sektörün kredilendirilmesi için önemli bir hamle oldu" dedi..

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Topkapı Sarayı'nda tarihi surlar restore ediliyor!

İstanbul Topkapı Sarayı Sur-u Sultani restorasyon çalışması hızla devam ediyor.  Geç Helenistik, Roma ve Osmanlı izlerini taşıyan tarihi surların restorasyonunda çalışmalar sürüyor.  

Topkapı Emlak Müdürlüğü'nden 10 yıllığına kiralık balıkçı barınağı!

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yasası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Topkapı Emlak Müdürlüğü, Yeşilköy'deki balıkçı barınağını kiralıyor...

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Sur Yapı'dan Nesiller Boyu Yatırım kampanyası!

Sur Yapı;  Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. 

Sur Emlak Topkapı Holiday İnn Otel Haberi

Sur Emlak Topkapı Holiday İnn Otel

Sur Emlak Kursu'ndan yapılan açıklama şöyle;


"31Mayıs 2012 tarihli ücretsiz seminerimize misafirlerimizin yoğun katılımı ile başladık. Seminerimize sektörden ve bu sektöre ilgi duyan birçok kişi katıldı. Kurucumuz Müslüm Deveci gayrimenkul sektörü hakkındaki bilgi birikimi ve sektördeki deneyimlerini destekleyen bir konuşma yaptı. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.


Mayıs dönemi kursiyerlerimiz başarıyla gayrimenkul danışmanlığı programını tamamladılar ve sertifika almaya hak kazandılar.


Kurumumuz İşkur ile ortak bir çalışma yürütecektir. 6 haftalık gayrimenkul danışmanlığı eğitim programımızın neticesinde sınavda başarılı olan kursiyerlerimiz, bakanlık onaylı sertifika alacak ve istihdam edileceklerdir. Kurs hafta içi pazartesi- cuma 5 gün,10.30-16.10 saatleri arasında olacak ve 2 Temmuz 2012’de başlayacaktır. 15 Haziran 2012 Cuma günü mülakat yapılacaktır. En az lise mezunu ve 25-35 yaş arası bay ve bayan adaylar İşkur’dan bizi takip ederek başvuruda bulunabilir...