20 / 05 / 2024

Sur Planı açıklandı mı

Sur Planı açıklandı mı

Hükümetin aylardır üzerinde çalıştığı ‘Sur Planı’ üç bakanın katılımıyla Diyarbakır’da açıklanacak. Ünal, “İnsansızlaştırmak söz konusu değil. Planda, klimaların nereye takılacağı, yolların ölçüsü, kullanılacak malzeme bile bile belli" dedi.

İstanbul'da 5 konuttan biri ‘riskli’ alanda! Tek tek açıklandı: Pendik, Bakırköy, Küçükçekmece, Güngören ve Avcılar...

İstanbul’un Çevre Düzeni Planı raporunda, jeolojik açıdan riskli olduğu belirtilen bölgelerdeki konut alanlarının toplam konut alanları içinde yüzde 20.4’lük bir paya sahip olduğuna dikkat çekiliyor. İlçe ilçe riskli alanlar da açıklandı. 

İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 2021 yılında tamamlanan İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı'nın verileri şok etti. İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul'da deprem riski taşıyan mahalleler peş peşe açıklandı! AFAD Kırmızı Eylem Planıyla belirledi! İşte o liste...

Türkiye'de senelerdir deprem beklenen İstanbul ile ilgili de sık sık uyarılar yapılıyor. İstanbul'da deprem riski taşıyan mahalleler peş peşe açıklandı! AFAD Kırmızı Eylem Planıyla belirledi! İşte o liste...

Gram altının 1.160 TL olacağı tarih açıklandı! 1 gram bile altını olanlar hazır bekliyor! Çabuk planınızı yapın 

Gram altının 1.160 TL olacağı tarih açıklandı! 1 gram bile altını olanlar hazır bekliyor! Çabuk planınızı yapın...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı açıklandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum İstanbul'da "Kentsel Dönüşüm Eylem Planını" kamuoyuna açıkladı. Kurum, "8 maddelik Kentsel Dönüşüm Eylem Planı hazırladık. Bu kapsamda kentlerin dönüşüm anayasasını oluşturacağız" dedi...

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Çin, yabancı yatırımcı planını açıkladı!

Çin'de ekonomiyi yabancı yatırımcılara açmak için hazırlanan yeni bir plan açıklandı. Çin dünyanın ikinci büyük ekonomisini yabancı yatırımlara açarken, bankalara ve diğer finans kuruluşlarına yatırım yapmanın önündeki bazı kısıtlamaları da kaldırdı.

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı açıklandı!

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı'nı açıkladı. Planda, inşaat sektörüne yönelik kamu destekli bir ihtisas bankası kurulması öneriliyor.

Başbakan Davutoğlu Sur planını açıkladı!

Diyarbakır'da tarihi Hasanpaşa Hanı'nda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sur planını açıkladı.

Sur Planı'nda klimaların yeri bile belli!

Hükümetin aylardır üzerinde çalıştığı ‘Sur Planı’ üç bakanın katılımıyla Diyarbakır’da açıklanacak. Ünal, “İnsansızlaştırmak söz konusu değil. Planda, klimaların nereye takılacağı, yolların ölçüsü, kullanılacak malzeme bile bile belli" dedi.

Malatya TOKİ Beydağı kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Malatya Beydağı'nda yer alan 778 adet konut bugün saat 13.00 itibariyle satışa sunuldu. Projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Malatya TOKİ Beydağı kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Adıyaman Gerger kura çekiliş sonucu açıklandı mı?

TOKİ, Adıyaman Gerger'de 110 adet daireyi kura yöntemiyle dün saat 11.00 itibariyle satışa çıkardı. Peki TOKİ Adıyaman Gerger kura çekiliş sonucu açıklandı mı?

Antalya Büyükşehir'in 2016 yılı performans programı açıklandı!

Başkan Türel’in ön sözünde “Önceki yılda olduğu gibi 2016 yılında da yeni yatırımlara, dünya ve ülke çapında ses getiren projelere imza atmayı hedefliyoruz” dediği Antalya Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı açıklandı.

Sur Planı açıklandı mı Haberi

Sur Planı açıklandı mı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, tartışılan Sur ve Cizre planlarını açıklamak üzere bugün Diyarbakır’a gidecek. Çalışmaların içeriğini açıklayıp, eleştirileri yanıtlayacak olan bakanlar, “Vatandaşların evlerine el konuluyor” propagandasının önünü kesmek için toplantılar yapacak. Sarı ve Ünal, çalışmalarla ilgili özetle şunları anlattı:


KALDIĞI YERDEN

Fatma Güldemet Sarı (Çevre ve Şehircilik Bakanı) Sur’da zaten 2012’de koruma imar planı kabul edilmiş. Bu, HDP’li büyükşehir ve ilçe belediyesinin projesidir. Acele kamulaştırma kararı için çalışma başlatılmış, belediye başkanı değişince yeni gelen belediye başkanı süreci durdurmuş. Biz kaldığı yerden devam ettireceğiz. HDP yanlış ve yanlı bir şekilde yönlendiriyor. Sanıyorlar ki biz insanların elinden malını, mülkünü alacağız. Başka insanları buraya yerleştireceğiz. Böyle bir şey olamaz. Kanaat önderleri,...