28 / 04 / 2024

sur projeleri

sur projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır'da kaymakam ve kamu kurumlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kurum, Sur ilçesindeki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Sur'da büyük projelerin temelleri yarın atılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, terörden zarar gören Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki inşa ve ihya çalışmaları kapsamında, büyük projelerin temellerini atmak için yarın Diyarbakır'ın Sur ilçesinde olacak.

Sur'un yeniden inşaası 7 milyar lirayı bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki terörle mücadele operasyonlarının sona erdiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinin yeniden inşasına ilişkin eylem planının detaylarını anlattı.

Sur'daki acele kamulaştırma için endişe ediliyor!

Sur’a giden CHP’liler, acil kamulaştırma kararından endişeli olduklarını açıkladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Gültan Kışanak, Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Sur ilçesinde büyük tahribat yaşandığını vurguladı.

Sur restorasyon sürecine girecek!

Başarılı operasyonlarının ardından Diyarbakır’ın Sur bölgesinde operasyonların son noktaya gelmesiyle birlikte gözler restorasyon sürecinde. Dünya miras listesinde yer alan bölgede ince işçilik yapılarak tarihi doku her yönüyle korunacak.

Binali Yıldırım: Sur, Diyarbakır'ın en güzel yeri olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Sur’u Diyarbakır’ın en güzel yeri haline getireceğiz. Oradaki tarihi tekrar gün ışığına çıkaracağız. Orada mağdur olan, 4 bine yakın hemşehrimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Sur'daki 500 tarihi ev restore edilmeli!

Güneydoğu’da terörün mağdur ettiği halkın sıkıntılarını yerinde inceleyen AK Parti heyeti, izlenimlerini raporlaştırdı. Davutoğlu’na sunulan raporda, operasyonların kısa sürede sonuçlanması ve esnafın desteklenmesi önerildi.

Sur’daki tarihi yapılar restore edilecek!

Terör örgütünün hedef aldığı Diyarbakır Sur’daki tarihi yapıların aslına uygun olarak restore edileceğini belirten Turizm Bakanı Mahir Ünal, kimlik ve sosyal dokuyu koruyacak bir çalışma yapılacağını belirtti.

Sur ile Toledo'nun dönüşüm projeleri arasında benzerlik var mı?

Taraf Gazetesi köşe yazarı olan Korhan Gümüş bugünkü köşe yazısında Diyarbakır Sur'un Toledo benzetmesini değerlendirdi. Gümüş, Toledo benzetmesinin arkasındaki sorunları anlattı. İşte o yazı...

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projeleri dahil.

Sur Yapı Avrupa Yakası konut projeleri: Mutlu Evler Türkiye!

Sur Yapı, "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası başlattı. Avrupa Yakası'ndaki 4 projesinde faizleri sıfıra indiren firma, düşük taksitlerle ev sahibi yapıyor...

ISVEA ile İtalyan şıklığı Sur Yapı İlkbahar projesiyle buluştu!

ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan Sur Yapı İlkbahar’ın banyolarına damgasını vurdu.

Mehmet Özhaseki: Sur'u ayağa kaldıracağız!

Fikirtepe ve Sur’da yürütülen projeleri anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, anayasa değişikliğine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

Sur ile Toledo'nun dönüşüm projeleri arasında benzerlik var mı?

Taraf Gazetesi köşe yazarı olan Korhan Gümüş bugünkü köşe yazısında Diyarbakır Sur'un Toledo benzetmesini değerlendirdi. Gümüş, Toledo benzetmesinin arkasındaki sorunları anlattı. İşte o yazı...

Sur Yapı'dan İstanbul'da 550 milyon TL'lik 2 yeni proje!

Sur Yapı, İstanbul Güneşli’de Mirage Rezidans ve Sultanbeyli’de Sur Yapı İlkbahar projeleri için hazırlıklara başladı. Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki iki yeni konut projesi için Sur Yapı, toplam 550 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Sur Yapı konut desteği kampanyası!

Vitrin ve İdilia projeleri için gerçerli olan Sur Yapı konut desteği kampanyası devam ediyor. Projenin kampanyası kapsamında Sur Yapı peşinat tutarına yüzde 15 indirim desteği sağlıyor.

Sur Yapı’dan peşinata yüzde 15 indirim!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere indirim desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projeleri için ödediği peşinat tutarına Sur Yapı’dan yüzde 15 indirim desteği alıyor.

sur projeleri Haberi

sur projeleri

 "Sur'daki projelerin tamamını hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Buradaki tescilli eserlerimizi bir an önce vatandaşımızın, milletimizin kullanımına açmaya çalışacağız." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,, Diyarbakır'daki temasları kapsamında İçkale'de bulunan Valilik makamında kaymakam ve kamu kurumlarının temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Kurum, toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

- Sur ilçesindeki çalışmalar 

Terör nedeniyle zarar gören yerlerde inşa çalışmalarının hızlıca tamamlanmasına yönelik yapılması gereken ne varsa devletin gücünü ve kararlılığını göstereceklerine belirten Kurum, buna ilişkin Bakanlık olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Valilik ve belediye ortaklığıyla ilçenin her yerine ve her türlü detayı düşünerek çalışma yapacaklarını söyleyen Kurum, sürecin daha önce de hızlı bir şekilde sürdüğünü dile getirdi. 

"Sur'daki projelerin tamamını hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Buradaki tescilli eserlerimizi bir an önce vatandaşımızın, milletimizin kullanımına açmaya...