04 / 05 / 2024

Sur Yapı İlkbaharın ikinci etabında yüzde 10 indirim fırsatı

Sur Yapı İlkbaharın ikinci etabında yüzde 10 indirim fırsatı

Yeşilin her tonunu içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası'nın gelişen yüzü Sultanbeyli'de bulunan Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor.

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Antalya Projesi'nin şantiyesini gezdi. Başkan Türel, “Hummalı çalışmaları yerinde gördük. İnşaatlarımız hızla yükseliyor” dedi.

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı 2. kısım!

Sur Yapı Antalya'nın Turkuaz etabında merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine ön satışa sunuldu. Fiyatların 175 bin TL'den başladığı projede satışlar devam ediyor.

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde 2019’da teslimi gerçekleşecek 6.417 konutun yapımı tüm hızıyla sürüyor. 

Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışta!

Sınırlı sayıda konutun satılacağı Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede minimum fiyat 137 bin TL olarak belirlendi.

Sur Yapı Antalya'nın Turkuaz etabı ön satışta! 

Sur Yapı Antalya projesinin Turkuaz etabı ön satışa çıktı. Bin 105 daireden oluşan Sur Yapı Turkuaz etabında daire fiyatları 192 bin TL'den başlıyor..

Sur Yapı Antalya ön satış fiyatları!

Sur Yapı Antalya ön satış fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Sur Yapı Antalya ön satış fiyat listesi!

Sur Yapı Antalya ön satış fiyat listesi 107 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Sur Yapı Antalya Konutları için peşin yapılan ödemelere yüzde 10 indirim sağlanıyor...

Sur Yapı Şehir Konakları fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzasını taşıyan Şehir Konakları projesi 210 konut ve 10 ticari birimden oluşuyor. Peki Sur Yapı Şehir Konakları fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Muhit ön satışta! 279 bin TL'den!

Sur Yapı Muhit projesi 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışa sunuldu. Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde 217 konut ve 12 ticari birim olacak...

Sur Yapı Tempo ulaşım bilgileri!

Sur Yapı imzasını taşıyan Sur Yapı Tempo City Kağıthane projesinde 217 daire ve 17 ticari birim yer alıyor. İşte Sur Yapı Tempo ulaşım bilgileri...

Sur Yapı İlkbaharın ikinci etabında yüzde 10 indirim fırsatı Haberi

Sur Yapı İlkbaharın ikinci etabında yüzde 10 indirim fırsatı

İlkbahar'da tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor.


2+1 Daireler 290 bin TL'den Başlayan Fiyatlarla


İstanbul'un yeşil alanları ile öne çıkan ilçesi Sultanbeyli'de yükselen Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabı az katlı mimarisi, geniş bahçeleri ve sosyal tesisleri ile eşsiz bir yaşam vaat ediyor. 2+1 dairelerin 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 adet daire yer alıyor. 4 yatay bloktan oluşan İlkbahar'ın ikinci etabında bulunan birçok daire ise, yeşilin her tonunu içinde barındıran muhteşem gül bahçelerine açılıyor ve şehrin gürültüsünden uzakta stressiz bir hayatın kapılarını aralıyor.


%50 Peşin 48 Ay Sur Yapı Bünyesinde Vade Farksız Ödeme İmkânı


İlkbahar 2. etapta %50 peşinat 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade...