26 / 05 / 2024

SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas

SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas

Yasin Aktay SDE başkanlık görevini, Prof. Dr. Birol Akgün'e devretti. SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, Prof. Dr. Yasin Aktay'a hizmetlerinden dolayı şilt takdim etti.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Altan Elmas: Konutta ertelenen talep satışa dönecek!

KONUTDER Başkanı ve SUR YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konutta ertelenen taleplerin satışa döneceğini ve tüketicilerin kazançlı çıkacağını söyledi.

2019 Sur Yapı için teslim yılı olacak!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye ekonomisinin güçlü yapısına dikkat çekerek, gayrimenkul sektörünün her zaman işbirliği yapmaya özen gösterdiğini belirtti.

Sur Yapı'nın 2018 portföyü 11 milyar TL!

2017 yılının yatırım yılı olduğunu belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2018'in de üretim ve satış yılı olacağını söyledi..

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi; Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur görevinden ayrıldı!

Gerçekleştirdiği halka arzlar ile birlikte 20 farklı ülkeden 100’ün üzerinde yatırımcının ilgi gösterdiği Emlak Konut GYO’nun 28 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşen Genel Kurulu’nda, mevcut yönetim kadrosu el değiştirdi...

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adaylarını açıkladı!

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adaylarını açıkladı. Veysel EKMEN , Muhammet Haluk SUR ve de Volkan KUMAŞ Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adayı oldu.

Yasin Aktay SDE başkanlık görevini, Birol Akgün'e devretti!

Yasin Aktay SDE başkanlık görevini, Prof. Dr. Birol Akgün'e devretti. SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, Prof. Dr. Yasin Aktay'a hizmetlerinden dolayı şilt takdim etti.

Emlak Konut GYO yönetim kurulu bağımsız üye adayları belirlendi!

Emlak Konut GYO yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Veysel Ekmen, Muhammet Haluk Sur ve Volkan Kumaş'ı sunacak...

Sur Yapı Adapark, yönetim işletim hizmeti için YKS ile anlaştı!

200 milyon dolarlık yatırım yapılan Sur Yapı Adapark'ta Tesis Yönetim Hizmetini, 23 yıldır “Yönetim ve İşletim” hizmeti sunan YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. verecek…

Sur Yapı 2013’te Çekmeköy ve Beykoz’a konut yapacak!

2013 yılında Çekmeköy-Taşdelen ve Beykoz’da yeni bir konut projesine başlayacaklarını belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yıl içinde 2 tane AVM projelerinin açılışını ve 3 konut projelerinin de teslimlerini yapacaklarını söyledi...

SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas Haberi

SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas

AK Parti Dış ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Prof. Dr. Yasin Aktay'ın getirilmesinin ardından, Aktay'ın başkanlık görevini yürüttüğü Stratejik Düşünce Enstitüsü'nde de (DSE) görev değişikliği yaşandı. Yasin Aktay SDE başkanlık görevini, Prof. Dr. Birol Akgün'e devretti. 


VERİMLİ ÇALIŞMA OLDU

Akgün'e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Aktay, enstitü olarak oldukça verimli ve prestijli çalışmalar gerçeldeştirdiklerini belirterek, "SDE olarak Türkiye'nin ateşli gündemine karınca misali su taşıdık" dedi. Görevi Aktay'dan devralan Akgün ise, Stratejik Düşünce Enstitüsü'nün kurulduğu günden bugüne kadar sürdürülmüş olan son derece verimli ve nitelikli çabşmalann bundan sonra da artarak devam edeceğini vurgulayarak Prof. Aktay'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 


TEŞEKKÜR ŞİLTİ VERİLDİ

Törende Aktay'a, samimi gayret ve çalışmalarından dolayı SDE Onursal Başkanı ünvanı verildi. SUR YAPI Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, Prof. Dr. Yasin...