23 / 07 / 2024

Süre Kimya Sanayi adres

Süre Kimya Sanayi adres

Süre Kimya Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 728 bin TL sermaye bedeli ile Gülin Çalık tarafından kuruldu.

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Bender ve Nazan Tuğrul tarafından kuruldu.

İzmir'deki tarıma dayalı OSB'ler için süreç hızlanıyor!

İzmir ve çevresinde kurulması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgelerinde (TDÍOSB) süreç hızlandı, il genelinde 7 adet kurulması planlanan TDÍOSB'ler arasında yer alan Bayındır Çiçekçilik TDI Bile Kınık TDÍOSB'de yönetim kurulu başkanı ve vekilleri ile denetim organları seçimleri yapıldı.

Ember Yapı Malzemeleri İş Güvenliği Matbaa Deri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ember Yapı Malzemeleri İş Güvenliği Matbaa Deri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Sümer tarafından kuruldu.

Süre Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu! 

Süre Kimya Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 728 bin TL sermaye bedeli ile Gülin Çalık tarafından kuruldu.

OSB'lerde arsa tahsis süreçlerini hızlandırdık!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada OSB'lerde arsa tahsis süreçlerini hızlandırdıklarını söyledi.

2B arazi başvurularına ek süre tanınacak!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle bir araya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2B arazi başvurularına ek süre geleceğini açıkladı.

Osmangazi Köprüsü, Yalova'daki sanayi yatırımlarını hızlandırdı!

Yalova’da Osmangazi Köprüsü’nün açılmasıyla birlikte faaliyetlerine hız veren GİOSB, Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmalarının başlamasına az bir süre kaldı.

Türk-Rus yatırım fonu için süreç yeniden başladı!

Türkiye ve Rusya’nın birlikte bir yatırım fonu oluşturması için süreç yeniden başladı. İşadamları tüm sorunların çözümünden umutlu.

Soilid İnşaat Tünelcilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Soilid İnşaat Tünelcilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Fatih Önsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Yolu Sokak'ta kuruldu.

Konuta talep bir süre daha artacak!

Forbes Dergisi'nin yazarlarından Ümit Özlale bu ayki yazısında "Türkiye'nin geçen yıllarda çığ gibi artan genç nüfusu şimdi hane halkı örneklemine girdi ve ev almak istiyor. Demografik faktörler bir süre daha konuta talebin artacağını gösteriyor. " açıklamalarına yer verdi.

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

Miras paylaşımında hukuki süreç nasıldır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Miras paylaşımında hukuki süreç nasıldır?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber....

9 maddede işletme projesinin hazırlanmasından sonraki süreç!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 9 maddede işletme projesinin hazırlanmasından sonraki süreç nasıl yürür " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

Süre Kimya Sanayi adres Haberi

Süre Kimya Sanayi adres

Süre Kimya Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 728 bin TL sermaye bedeli ile Gülin Çalık tarafından kuruldu.

Süre Kimya Sanayi Anonim Şirketikonusu:
Şirketin amaç ve konusu aşağıda gösterilmiş olup amaç ve konusu ile ilgili her türlü taşınır taşınmaz malları ve bunlara ilişkin her türlü hakları edinmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, tapuya şerh verdirmek, gereğinde satın almak, satmak, başkalarına ait taşınır ve taşınmaz mallar üzerinde şirket yararına her türlü rehin hakkı kurmak ve tescil ettirmek ve ve bunları tapu kütüğüne şerh ettirmek hakkına sahiptir. 1-Her türlü kimyasal ürünlerin imalatını, alımını, satışını, ithalatını, ihracatını, toptan veya perakende ticaret ve pazarlamasını yapmak.....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler...

Adres: Aydınlı Magakkent Yabangülü Sok. Gzli Bahçe Villa.Sit.B1-B2 BL.19/1B...