23 / 07 / 2024

Süreyya Yalçın takıları

Süreyya Yalçın takıları

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Kira artış sınırı devam etmeli!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artış sınırının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Kıbrıs, konut yatırımcıları için kapılarını tamamen açtı! Konut satın alma kotası üçe çıkarıldı!

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi KKTC, yeni yasa tasarısı ile Türkiye vatandaşlarına önceden bir olan konut satın alma kotasını 3’e çıkarttı.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 altın fiyatları

10 Mayıs Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından tkaip ediliyor. ABD enfşasyon rakamları öncesinde altın fiyatları Altın dağları denizleri aşarak geliyor! Bu rakamları görenler şok üstüne şok yaşıyor! 10 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

En trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi

Küpeden, kolyeye, bileklikten yüzüğe kadar en trend takılar Lal Pırlanta'da yüzde 40 indirimle satılıyor. İşte Lal Pırlanta 8 Mart 2023 fiyat listesi.

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.

22 ayar altın takılarda çılgın indirim! Altınbaş yaptı yine yapacağını! 5 Ocak 2023 Altınbaş fiyat listesi

22 ayar tüm altın takılar Altınbaş'ta büyük indirim ile satışa sunuldu. 22 ayar altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük almak isteyenler için büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş 5 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altınbaş'ta online alışverişlerde yüzde 15 indirim! İstediğiniz altın takıyı alın! Altınbaş 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş’ın internete özel sepette yüzde 15 indirim kampanyaları başladı. Geniş bir yelpazede sunulan internete özel altın takıları inceleyerek uygun fiyatlı ve avantajlı olanları tercih edebilirsiniz. İşte Altınbaş 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 Koçak fiyat listesi 

Düğünlerin vazgeçilmez takısı burma altın bilezikler oldukça ilgi görüyor. Peki burma altın bilezik fiyatları ne kadar? 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Altın takısı olanları yakından ilgilendiriyor! Altın takıların cazibesi kayboluyor

Yılın ilk yarısında Türkiye, Çin ve Hindistan gibi önemli altın takı pazarlarında satışlar düşüşe geçti. Yılın tamamında küresel satışların yüzde 3 azalışla 1.765 tona gerilemesi bekleniyor.

Süreyya Yalçın takıları Haberi

Süreyya Yalçın takıları

Geçtiğimiz ay Dubai'de tatil yapan çift oradaki alışveriş merkezlerini gezip mağaza bakmış. Süreyya Yalçın, kendisi için özel olarak tasarlayıp yaptırdığı aksesuarları 'Süreyya' adıyla pazarlamaya karar vermiş. Bu işi çok sevdiğini söyleyen Süreyya Yalçın, Nişantaşı'ndada küçük bir mağaza açmayı...