02 / 05 / 2024

suriye Gaziantep Üniversitesi

suriye Gaziantep Üniversitesi

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

Gaziantep Üniversitesi 384 Sözleşmeli Personel alımı yapacağını duyurdu! İşte kadro dağılımı…

Gaziantep Üniversitesi yaptığı duyuruda üniversite hastanelerinde istihdam edilmek üzere 2022 yılı KPSS (B) grubu puanı baz alınarak yapılacak sıralama ile 384 Sözleşmeli Personel alımı yapılacağını açıkladı. İşte detaylar ve kadro dağılımı…

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Suriye'de ihtiyaç sahipleri için 4 bin 500 konut inşa edilecek!

Ataa İnsani Yardım Derneği ve Merhametli Kalpler Derneği iş birliğinde, Gaziantep Valiliğinin desteğiyle, Suriye'de ihtiyaç sahipleri için toplam 4 bin 500 konut inşa edilecek.

Gaziantep Üniversitesi'ndeki dükkanların tahliye kararına tepki!

Gaziantep Üniversitesi'nin ana kampüsü içerisinde yer alan ve yaklaşık 6 seneden beri hizmet sunan Çarşı'daki 50'ye yakın işletme sahibine Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından Çarşı için başka planlama yapılacağı nedeniyle tahliye tebligatı yollandı.

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

Kuyumcular uyardı! Suriye altını ve sahte altın alarmı!

Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, kontrollü normalleşme süreci ile birlikte başlaması beklenen düğünler öncesinde vatandaşları 'Suriye altını' ve sahte altın konularında uyardı.

Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek!

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği iş birliğiyle Zeytin Dalı Harekatı Güvenli Bölgesi'nde bulunan Afrin Eğitim Fakültesi binası restore edilecek.

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Gaziantep Üniversitesi’nin ihalesi iptal edildi!

Kamu İhale Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nin geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirdiği ihaleyi, "Rekabeti engelleyici hususlar içerdiği" nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Haznevi Tarikatı Gaziantep'te külliye inşa ediyor!

Suriye merkezli Haznevi Tarikatı, Gaziantep’te sadece Suriyelilerin çalıştığı 67 bin metrekarelik arsa üzerinde devasa bir külliye inşa ettiriyor.

Suriye'de Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı 3 fakülte kurulacak!

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

Gaziantep Bilişim ve Teknoloji Üniversitesi kente değer katacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’e kurulacak ikinci devlet üniversitesi için adeta Ankara-Gaziantep arasında mekik dokudu.

Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi geliyor!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmada "Gaziantep'e üçüncü bir üniversite daha kuruyoruz. Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

suriye Gaziantep Üniversitesi Haberi

suriye Gaziantep Üniversitesi

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ERDOĞAN İMZASIYLA KURULAN FAKÜLTELER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesine bağlı Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Biruni Üniversitesine bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesine bağlı Diş Hekimliği Fakültesi, İstanbul Üniversitesine bağlı Hemşirelik Fakültesi, İstanbul Aydın Üniversitesine bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İstanbul Ticaret Üniversitesine bağlı İletişim Bilimi ve İnternet Enstitüsü, Karabük Üniversitesine bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Kocaeli Üniversitesine bağlı Turizm Fakültesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesine bağlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Munzur Üniversitesine bağlı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Muş Alparslan Üniversitesine bağlı Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bağlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Tokat Gaziosmanpaşa...