20 / 05 / 2024

suşehri cem evi ne zaman açılacak

suşehri cem evi ne zaman açılacak

Sivas Suşehri ilçesine bağlı Kozçukur köyünde yaptırılan Cem Evi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Yapımına 2013 yılı Ekim ayında başlanan Kozçukur Köyü Sülüklü Mezrası Kültür ve Cem evi inşaatının çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi...

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Kiracılar dikkat! Evi su basarsa kiracı mı yoksa ev sahibi mi masrafı öder?

Kirada bulunan evi su basması durumunda ortaya çıkacak olan masrafın kim tarafından ödenmesi gerektiği taraflar arasında merak edilmektedir. Ev sahibinden bu masraflar istenebilir mi? İşte haberin ayrıntıları...

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Cem Eriç kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Cem Eriç kimdir? Cem Eriç daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duru Su İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 138 bin 220 TL sermaye bedeli ile Cem Ertaş tarafından kuruldu.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

suşehri cem evi ne zaman açılacak Haberi

suşehri cem evi ne zaman açılacak


Sivas Suşehri ilçesine bağlı Kozçukur köyünde yaptırılan Cem Evi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor.


Yapımına 2013 yılı Ekim ayında başlanan Kozçukur Köyü Sülüklü Mezrası Kültür ve Cem evi inşaatının çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi.


Konu hakkında açıklama yapan Sülüklü mezrası muhtar azası Cafer Akpınar, “Yapımına 2013 yılında başladığımız Cem evi çalışmalarımız son hız devam ediyor. Kelkit vadisinde ilk kez bir cem evi yapılması konusunda ilk hamleyi yaptık. Suşehri esnaflarının ve köy halkının desteğiyle yürüttüğümüz çalışmada 2 kattan oluşacak cem evimizde ibadethane, çok amaçlı salon, mutfak, morg vb. hizmetleri bünyesinde barındıracaktır. Köy halkının ve çevreden gelen talepler doğrultusunda yaptığımız cem evimiz her türlü kültürel ve sosyal hizmetlerde de hizmet verecektir. İnşaatta çalışan ustalarımız ve işçilerimiz şuanda hiçbir ücret almadan kendi istekleriyle inşaat çalışmamıza...