19 / 05 / 2024

suudi sermayesi

suudi sermayesi

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, “hukuk faciası” diye nitelediği ABD’nin 11 Eylül kararıyla Suudi Arabistan’a, “senin paralarına el koyacağım, buna kılıf hazırlıyorum” dediğini söyledi. .

Alpiş İnşaat'ın konut projeleri Suudi Arabistan'da satılacak!

Suudi Arabistan'ın sanayi ve ekonomi şehri Yanbu'nun Valisi Musaad Al Sulaim ile Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad Al Fehaid ve Yan bu Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'ndan oluşan heyet Alpiş Group'u ziyaret etti.

Suudi Arabistanlı işadamı Ashour'dan 25 milyon dolarlık yatırım!

Ağaoğlu’nun Central Park İstanbul projesi dün satışa çıktı. Bakırköy’deki projeden 25 milyon dolarlık farklı daireler alacağını belirten Suudi işadamı “Burada yatırım yapmamızın en güçlü nedeni Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır” dedi.

Suudi Arabistan, Gazze'nin imarı için UNDP'ye 31,8 milyon dolar bağışladı!

Suudi Arabistan’ın, Gazze Şeridi’nin yeniden imarı için Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’na (UNDP) 31,8 milyon dolar bağışladığı bildirildi. İşte UNRWA'ya yapılan yazılı açıklama...

Sinpaş sektördeki tecrübesini Suudi Arabistan'a aktaracak!

Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Çelik’i ülkesine davet eden Suudi İmar Bakanı “Beş yıl içerisinde 1.5 milyon konut üretmeyi hedefliyoruz. Bunu da başarılı Türk firmaları ile yapmak istiyoruz” dedi.

Suudi Arabistan, IKBY Erbil'de konsolosluk binası açacak!

Suudi Arabistan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde konsolosluk binası açacak. Suudi Arabistan Bağdat Büyükelçisi Semir Sebhan durumu takip etmek için Erbil'e geldiğini belirtti.

Suudi Arabistan'da yapılacak konut projelerinde işbirliği olabilir!

Bşbakan Davutoğlu, "Suudi Arabistan'da 2 milyona yakın konut inşası planlanıyor. Müteahhitlikte dünya ikincisiyiz. Suudi Arabistan'da yapılacak konut projelerinde ciddi bir işbirliği içine girebiliriz." dedi.

Mersin ve Suudi Arabistan arasında yeni yatırımlar konuşuldu!

Suudi Arabistan ve Mersin'den işadamları MTSO konferans salonunda toplandı. Türkiye, Mersin ve Suudi Arabistan arasında yeni yatırım, iş geliştirme ve ekonomik ilişkilerin kurulması, geliştirilmesi ve güçlendirilmesinin hedeflendiği toplantıya ilgi yoğun

Özyurtlar İnşaat, Suudi Arabistan’da konut satmak için lisans aldı!

Özyurtlar İnşaat, bir yıl süren uzun bir çalışmanın ardından Suudi Arabistan’da konut satış lisansı alan ilk ve tek Türk firması oldu. Lisans sayesinde Özyurtlar İnşaat, tüm projelerini Türkiye ile aynı anda Suudi Arabistan’da da satışa sunabilecek.

Türk müteahhitler rotasını Suudi Arabistan ve Afrika’ya çevirdi!

Suudi Arabistan'ın konut ihtiyacını karşılamak üzere yapılacak bir işbirliğinin sektöre nefes aldıracağını söyleyen Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk “Hem Rusya’da kaybedilen cirolar kapatılır, hem de ciddi istihdam sağlanır” dedi.

Suudi Arabistan'ın 2 milyon konut teklifinin ayrıntıları netleşiyor!

Suudi Arabistan'ın '2 milyon konut için işbirliği yapalım' teklifinin ayrıntıları netleşiyor. 300 milyon metrekarelik inşaat talebi, Türk müteahhitleri için 240 milyar dolarlık pazar demek.

Suudi Prenses Basmah Bint Saud Hatay’da ev bakıyor!

Suudi Kraliyet ailesi üyesi Prenses Basmah Bint Saud, Türkiye’de gıda, eğlence ve giyim alanında yatırım planladığını söyledi. “Büyük bir Türk markası bakıyorum” diyen Suudi Prenses, ayrıca konut almayı da düşünüyor.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Suudi Arabistan'dan 2016'da yatırım atağı bekleniyor!

DEİK Türkiye - Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Yusuf Cevahir, Öğrendiğimize göre asıl büyük seyahat 2016'da olacak. Şu anda Arabistan'da büyük montanlı, bilgi yoğun iş yapabilecek Türk şirketleri inşaat firmalarıdır. " dedi.

suudi sermayesi Haberi

suudi sermayesi

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, “hukuk faciası” diye nitelediği ABD’nin 11 Eylül kararıyla Suudi Arabistan’a, “senin paralarına el koyacağım, buna kılıf hazırlıyorum” dediğini söyledi. Yıldırım, “Dostlarımıza çağrı yapıyoruz, sizin için İstanbul Finans Merkezi en güvenli limandır” diyerek Türkiye davet etti. Yıldırım, partisinin dünkü Meclis grubunda “İstanbul Ümraniye’de İstanbul Finans Merkezinin temelini geçen hafta attık. Merkez tamamlandığında adeta orta ölçekli bir şehir haline gelecek, 50 bin çalışan, 30 bin ziyaretçi toplam 80 bin kişi her gün orada iş, aş sahibi olacak” dedi.


Dünyada finans konusunda terör örgütleri, terör kaynaklı paralar bahane edilerek bazı ülkelere yönelik ciddi kısıtlamalara gidildiğini ve son olarak ABD’de kongresinin aldığı kararı hatırlatan Yıldırım şöyle konuştu: “Suudi Arabistan hakkında alınan bu karar, esas itibariyle tamamen bir hukuk faciasıdır. Böyle bir...