06 / 05 / 2024

Swiss International sultanhamam

Swiss International sultanhamam

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Avrupakent GYO, 580 milyon TL değerindeki Swissôtel Resort Bodrum Beach'i satın aldı!

Avrupakent GYO, Swissôtel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL bedelle peşin olarak satın aldı.

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Zarif tasarım, optimum keskinlik Victorinox ile yemek hazırlığı kolaylaşıyor.  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti ne kadar, kaç  İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyatı....

Emlak Katılım Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul’da Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini hizmete açtı...

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi açıldı!

Swiss İnşaat Turizm Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

Çelik Palas dünyaya açıldı!

Bursa'nın ünlü oteli Çelik Palas, yaptığı ortaklıkla dünyaya açıldı. Çelik Palas Otel, yaptığı ortaklıkla dünyanın en büyük otel zincirlerinden Swiss-Belhotel International Hotel&Resorts'un halkalarından biri oldu.

Tarihi Çelik Palas, Swiss-Belhotel Int. ile dünyaya açıldı!

Dünya'nın en büyük otel zincirlerinden Swiss-BelHotel İnternational, tarihi Çelik Palas oteline ortak olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. İşbirliğiyle otelin ismi Grand Swiss-Bellhotel Çelik Palas oldu.

Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Yasser Chahrour tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, S. Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Swissôtel Resort Bodrum Beach bu ay açılacak!

Mitolojik hikayelere de esin kaynağı olan Ege kıyılarında, Swissôtel yeni bir sahil oteli ile konforlu ve lüks odaları, eşsiz plajı ve birbirinden lezzetli yemekleri ile Haziran 2015’te konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Swissôtel The Bosphorus’ta ilk kısım tamamlandı!

2013 Kasım ayında renovasyon sürecine giren Swissôtel The Bosphorus'ta 206 oda ve süitlerin tamamı değiştirildi. Swissôtel The Bosphorus’ta ilk kısım tamamlandı.

İnanlar İnşaat, İnternational Property Show 2013'e katıldı!

İnanlar İnşaat, Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı "International Property Show 2013"e bu yıl ikinci defa katıldı. 23 Kasım'a kadar devam edecek fuarda büyük ilgi gören İnanlar, Orta Doğulu yatırımcıların büyük ilgisini topladı...

Swiss International sultanhamam Haberi

Swiss International sultanhamam

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul’da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti.

Swiss International Otel Grubu, Tarihi Yarımada'ya 20 milyon avroluk 10 butik otel yatırımının ilki için Kube Gayrimenkul ile anlaştı. Yatırımın ilk ayağını oluşturacak Sultanhamam'daki tarihi 2. Vakıf Han'ın, 32 odalı butik otel olarak hizmete girmesi planlanıyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere gçAnlaşmanın İstanbul'daki imza törenine Swiss International Üst Yöneticisi (CEO) Henri W.R. Kennedie, Kube Gayrimenkul CEO'su Ruşen Baltacı ile Apex Danışmanlık ve Ticaret Grubu CEO'su Aran Hawker katıldı.

Swiss International Üst Yöneticisi (CEO) Henri W. R. Kennedie, Swiss International olarak Türkiye'ye yatırım yapmanın heyecan verici olduğunu söyledi. 

Kennedie, 2. Vakıf Han'ı en kısa sürede restore ederek 2020 yılı içinde hizmete açmayı planladıklarını belirtti.
Kennedie, şu ifadeleri kullandı;...