15 / 05 / 2024

Symbol Kocaeli medical park

Symbol Kocaeli medical park

Kavarılar İnşaat'ın İZTOP arazisi üzerine yapacağı 200 milyon dolarlık Symbol Kocaeli Projesi için İstanbul'da tanıtım yapıldı. Medical Park Hastaneler Grubu Genel Müdürü Semih Dinç, proje kapsamında olan hastanenin üniversiteleşeceğini söyledi

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Symbol Kocaeli Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Kocaeli Symbol Köprülü Kavşağı'nın inşaatı ne zaman bitecek?

D-100 karayolu üzerinde Symbol Yaşam merkezi ile Kentsa kavşağı arasındaki bölgede yapılan yeni köprülü kavşağın inşaatı, Körfez Köprüsü inşaatı ile aynı dönemde başladı.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Symbol Kocaeli hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Symbol Kocaeli bayramda kaça kadar açık? Symbol Kocaeli AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

Vm Medical Park Kocaeli Hastanesi açıldı!

Türkiye’de yeni bir yatırım modeli ile sağlık alanına girmeye hazırlanan Medical Park Hastaneleri bu projenin ilk örneği olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ile hastalarını kabul etmeye başladı.

VIP Medical Park Kocaeli'nde kurulacak!

MedIcal Park ve Liv Hospital hastanelerini bünyesinde bulunduran Medical Park Grubu yeni bir hastane modelini hayata geçiriyor. İlk Kocaeli'nde kurulacak.

Kocaeli VM Medical Park Ağustos’ta hizmete girecek!

Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, yüksek standartlarıyla Kocaeli’deki sağlık çıtasını da yükseltmeyi hedefliyor.

Kocaeli VM Medical Park Ağustos'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli'de yeni bir markayla hizmet vermeye hazırlanıyor. Ağustos ayında VM Medical Park markasıyla faaliyete geçecek olan hastane bölgede fark yaratacak.

Medicalpark Kocaeli Hastanesi hizmete açıldı!

Başiskele'den Kocaeli'ye ve dünyaya açılan Akademi Hastanesi'nin inşa edilmesinin ardından Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi de kapılarını yerli ve yabancı misafirlere açtı.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Kavanlar Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli en yüksek şehirlerinin başında gelen. 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin en büyük yatırımları arasında gösterilen SYMBOL Alışveriş Merkezi açıldı.

Symbol Kocaeli medical park Haberi

Symbol Kocaeli medical park


Symbol projesi, Kavanlar İnşaat tarafından İstanbul'da Les Ottomans Otel'de tanıtıldı. Basın toplantısına Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, Odeabank Genel Müdür Yardımcısı Erol Sakallıoğlu, Kavanlar İnşaat CEO'su Cengiz Kavan, Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Medical Park Hastaneler Grubu Genel Müdürü Semih Dinç, Hilton Worldwide Türkiye Geliştirme Direktörü Pogda Demircan ve Ever Grup Genel Müdürü Mehmet Metin Gürler katıldı. 


200 MİLYON DOLARLIK YATIRIM 


Kavanlar'ın eski İZTOP enkazından boşalan ve Başiskele sınırları içerisinde kalan alanda projesine başlanan Symbol Kocaeli Projesi'ne, Odeabank 105 milyon dolar finansman sağlarken, projenin toplam maliyetinin ise 200 milyon doları bulması bekleniyor. Bu dev yatırım projesi içerisinde Medikal Park Hastanesi, Hilton Oteli, büyük bir kongre merkezi ve alışveriş merkezi olacak. D-100 karayolu kenarında Yahya Kaptan Kavşağı karşısında yapımına başlanan...