15 / 05 / 2024

Symbol Kocaeli toplantı

Symbol Kocaeli toplantı

İnşaat sektörünün güçlü isimlerinden Kavanlar İnşaat ’ın hayata geçirdiği Symbol Kocaeli projesi, İstanbul ’da Sait Halim Paşa Yalısı ’nda düzenlenen bir toplantıyla perakende sektörüne tanıtıldı.

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Kocaeli Körfez'de sosyal konut inşa edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında ilçe genelinde yapılacak sosyal konutlar gündeme geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Kocaeli Kartepe Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Eşme Mahallesi uygulama imar planı değişikliği İmar Komisyonu’na havale edildi.

Kocaeli'de kentsel dönüşüm toplantısında gerginlik!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, iki mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerinin dinlenilmesi için düzenlenen toplantıda gerginlik yaşandı.

Kocaeli'nde imar barışı toplantısı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde ve köylerde gerçekleştirilen toplantılarda “İmar Barışı” düzenlemesi hakkında bilgilendirme yapılırken Başkan Karaosmanoğlu da bu konuda açıklamada yaptı. 

Kocaeli'de aykırı yapılaşma sona eriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze ve Darıca ilçelerinde “İmar Barışı” konulu toplantılar gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaeli'de imar barışına yoğun ilgi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen imar barışı bilgilendirme toplantısı yoğun ilgi gördü.

Symbol Kocaeli toplantı Haberi

Symbol Kocaeli toplantı



Symbol Kocaeli perakende sektörü ile buluştu. Toplantıya Kavanlar İnşaat CEO’su Cengiz Kavan, Turkmall CEO’su Hilmi Özçakır, Turkmall Başkan Yardımcısı Murat Sekmen ve Turkmall Kiralama Direktörü Tolga Ergut ile perakende sektörünün üst düzey temsilcileri katıldı.


Sektör temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Kavanlar İnşaat CEO’su Cengiz Kavan, “40 yıllık tecrübemizi, alın terimizi Symbol Kocaeli’nde topladık. Symbol Kocaeli, Kocaeli’nin sembol yapısı olacak. Bizi yönetenler, Kocaeli’nin kültür, sanat, turizm kenti olması için büyük çaba gösteriyor. Symbol Kocaeli de kentin gelişimine büyük katkı sağlayacak” dedi. 


Symbol Kocaeli projesinin yüzde 55’inin kiralanmış olduğunu söyleyen Kavan sözlerine şöyle devam etti:


“Bu projede de sektöründe en iyi olan firmalarla çalışmak istedik. Yaptığımız görüşmeler sonucunda Turkmall ile ortak paydada buluştuk. Projenin geliştirilmesi, mimari konsepti, kiralama ve 5 yıl yönetimini Turkmall...