07 / 05 / 2024

Synlab laboratuvar kompleksi

Synlab laboratuvar kompleksi

138 ülkede faaliyet gösteren Alman sağlık devi Synlab, İstanbul'da ileri teknoloji laboratuvar kompleksi kurarakTürkiye'yi üs yapacak..

Synlab İstanbul'da laboratuvar kompleksi kuruyor!

138 ülkede faaliyet gösteren Alman sağlık devi Synlab, İstanbul'da ileri teknoloji laboratuvar kompleksi kurarakTürkiye'yi üs yapacak..

Sultangazi Belediye Kompleksi hizmete başladı!

Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi’nde belediye birimleriyle nikah salonları hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki günlerde ise bin 200 kişilik düğün salonu, alışveriş ve yaşam merkezi ile zemin altı otopark faaliyete geçecek...

Aydın İlhami Ortekin Spor Kompleksi açıldı!

Aydın İlhami Ortekin Spor Kompleksi açıldı. Renkli görüntülere sahne olan törende akrobasi ve dans gösterileri vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Sempatik tavırlarıyla Pascal Nouma, çocukların ilgi odağı oldu.

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi törenle açıldı!

Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' törenle açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Sancaktepe'de Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel anısına yaptırılan ve inşası Selin Yapı tarafından gerçekleştirilerek. Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nın şahsında ilçe halkına hediye edilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' açıldı...

Bursa yeni valilik kompleksi Mimar Sinan'a yapılacak!

Mart 2013 tarihinde İl Genel Meclisi kararı ile 4 parselde yaklaşık 25 dekarlık kısmı özel bir üniversiteye devredilen Mimar Sinan'daki özel idare binalarının bulunduğu alana yeni valilik kompleksi inşa edilecek...

Pendik Belediyesi, Sülüntepe Spor Kompleksi'ni bugün açıyor!

Pendik Belediyesi, Sülüntepe Mahallesi'nde hayata geçirdiği spor kompleksini bugün hizmete açıyor. Sülüntepe Spor Kompleksinin açılış töreni bugün saat 13:30'da gerçekleşecek. Peki Sülüntepe Spor Kompleksi nerede? İçinde neler var?

Sancaktepe Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi hizmete girdi!

Sancaktepe kültür ve spor yatırımlarının halka kazandırılmasına hız kesmeden devam ediyor. Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Vali Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımıyla açıldı.

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel'in anısına, yapımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’ 15 Mart Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Esenler'e dev spor kompleksi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Esenler Kemer Mahallesi'nde hayata geçirilecek Esenler Spor Kompleksi'nde sporcu eğitim merkezi ve spor salonları yer alacak. Esenler Stadyumu da yıkılarak yenilecek...

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi 15 Mart'ta açılıyor!

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ’in katılımıyla açılıyor.

Kilyos'a turizm kompleksi inşa edilecek!

Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Sarıyer Kilyos'ta turizm kompleksi ve bölgeye kongre ile toplantı salonları yapacaklarını belirtti... Özsoy; Derbent'te tapuların Mart'ta verileceğini belirtti

Sancaktepe’ye yeni bir kültür ve spor kompleksi açılıyor!

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ve halkımızın katılımıyla açılıyor.

Synlab laboratuvar kompleksi Haberi

Synlab laboratuvar kompleksi

Alman firmalarından Synlab Türkiye'ye yatırım yapacağını açıkladı. 138 ülkede faaliyet gösteren Alman sağlık devi Synlab, İstanbul'da kuracağı ileri teknoloji laboratuvar kompleksiyle Türkiye'yi üs yapacak. 


10 MİLYON TL YATIRIM

Synlab Türkiye temsilcisi İlker Kütükoğlu, şirketin Ortadoğu, Afrika ve Doğu Balkan ülkeleri için kompleks bir laboratuvar açmayı planladığını, buna yer aradıklarını hatırlatarak, "Devletin teşvikleri sayesinde yatırımı İstanbul'da yapmaya karar verdik. Uygun fiyatlar nedeniyle İtalya, İspanya hatta Almanya'nın testlerini bile yapabiliriz. Yaklaşık 10 milyon TL'lik bir yatırım yapılacak" dedi. 


Tüm Avrupa'da çocuk metabolizma hastalık testlerinin sadece Almanya'da yapıldığını belirten Kütükoğlu, "Yoğunluk sebebiyle sonuç alma süresi uzuyor. Bunun dışında Türkiye'de yapılmayan ve Almanya'ya gönderilen çok sayıda test de İstanbul'da yapılacak" diye konuştu.


BEŞİNCİ BÖLGE TEŞVİKLERİ

Ekonomi Bakanlığı laboratuvar yatırımı yapan şirketlerin beşinci bölge desteklerinden yararlanmasının önünü açmıştı. Bu...