28 / 04 / 2024

T tipi cezaevi inşaatı

T tipi cezaevi inşaatı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapımı planlanan bin 500 kişilik yarı açık ve T tipi cezaevi temel atma töreni ile ilk kazma vuruldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Beko 191625 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? Beko 19 Mart 2023 fiyat listesi

Geniş bir aileyiz diyenler sizin için Beko Beko 191625 EI Gardırop Tipi Buzdolabı'nın özelliklerini araştırdık. İşte mavi ışık teknolojisi, joker özelliği ve hızlı dondurma fonksiyonu ile gardırop tipi buzdolabı..

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Koçtaş klimalar ne kadar? Fujiplus Sakura Yumi duvar tipi klima indirimde! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi klima araştırması yapıyor. Uygun fiyatlı klimalardan Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU inverter duvar tipi klima Koçtaş’ta ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü

Yüksek kira furyasından yararlanmak isteyen motel ve pansiyon tipi tesislerin konuta dönüştürüldüğü Bodrum'da, turizmciler, yükselen kiralar nedeniyle bu yıl personel bulmada da sıkıntı yaşıyor.

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Büro tipi buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir ürün: Flavel FLV 1090. Düşük enerji tüketimiyle dikkat çeken bu cihaz hem alandan hem paradan tasarruf sağlar. Peki Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 

T tipi cezaevi inşaatı Haberi

T tipi cezaevi inşaatı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapımı planlanan bin 500 kişilik yarı açık ve T tipi cezaevi temel atma töreni ile ilk kazma vuruldu.


İslahiye ilçesinde bin 500 kişilik yarı açık ve T tipi cezaevinin inşaatına başlanıldı. İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, iş makinesinin başına geçti ve İslahiye-Nurdağı Karayolu Leçe mevkisinde yaklaşık yüz dönüm arazi üzerine kurulacak olan cezaevinin temel çalışması için ilk kepçeyi vurdu. Gazetecilere açıklama yapan Başkan Vural, kısa sürede böyle bir yatırımın ilçeye kazandırılmasında desteği nedeniyle AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’a teşekkür etti. Cezaevi hakkında bilgi veren Vural, "T tipi cezaevi yapılıyor. Burada bin kişilik kapalı bölüm olacak. 500 kişilik de tarım açık cezaevi olacak. İdari binalarla birlikte büyük bir kompleks burası. Diğer çalışanları da hesap ettiğinizde 500-600 kişi...