30 / 04 / 2024

TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu

TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu

Ziyaretçi sayısı yıllık 250 milyona ulaşan Burger King, Türkiye’de 20. yılını kutluyor. TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kurdoğlu 2019’da Türkiye ve Çin’de 800 milyon dolar yatırımla, 3 bin restorana ulaşacaklarını söyledi.

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

TAB Gıda halka arzı ne zaman başlıyor?

Son dönemin en büyük halka arzlarından biri olması beklenen TAB Gıda'da talep toplama işlemleri 18-19-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept Gayrimenkul ve TAB Gıda Sanayi halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verdi. İşte haberin ayrıntıları...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Aynes Gıda'nın devri onaylandı! İşte satın alan şirket

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Aynes Gıda'yı, KDV dahil 926 milyon 89 bin TL tutarındaki satış bedelini tahsil ederek Tarım Kredi Kooperatifi'ne sattı.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda'yı 7.6 milyon TL'ye satın aldı!

Sinpaş GYO, Azer Ziraat Gıda ve Hayvancılık A.Ş. unvanlı şirketin paylarının tamamını nominal değeri olan 7 milyon 650 bin TL bedelle devraldı.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu Haberi

TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu

Türkiye’de 1995 yılından bu yana TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King, 20. kuruluş yılında 600 restoran sayısını aşarak önemli bir rekora imza attı. 70 ilde 15 bin çalışan ile faaliyet gösteren TAB Gıda’nıncirosu ise 2 milyar lira. TAB Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu “20 yıl önce hiç bilmediğimiz bir sektöre adım attık. 65 milyon dolar sermaye ile Burger King’in master franchise’ı olduk. Her yıl yüzde 30 büyüme hedefimiz doğrultusunda yatırımlarla çok hızlı büyüdük” diye konuştu.


45 BİN İSTİHDAM

İşi sıfırdan öğrendiklerini belirten Kurdoğlu “Restoranlarımızla ekonomiye olan katkımız, istihdama olan katkımızı da artırdı. Sadece Burger King’de 15 bin, TAB Gıda genelinde 18 bin kişiye iş imkanı sağlıyoruz. Tüm grup şirketleri ve üretici yatırımcılarımız ile Türkiye genelinde 25 bin kişiye istihdam sağlıyoruz....