19 / 05 / 2024

Tabiatın Kalbi Bolu

Tabiatın Kalbi Bolu

Tabiatın Kalbi Bolu markası, Bolu'nun yeni yüzü oluyor. Oluşturulan sistem ile Bolu'daki tüm oteller, turizm işletmeleri ve geziler bu sistem ile organize edilecek. Yurtiçi ya da yurtdışından gelecek turistler yönlendirilecek.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Prof. Dr. Üşümezsoy Bolu depremi sonrası asıl tehlikeli illeri açıkladı! Buralar stres yükleyen yerler!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, dün gece Bolu’da meydana gelen 4.2 şiddetindeki deprem sonrası asıl tehlikeli yerleri açıkladı.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Dolarla kiraya verenlerin sayısı arttı, İstanbul’da ofis kiraları metrekare başına 20 doları aştı!

Türkiye’nin en büyük kenti ve iş dünyasının kalbi sayılan İstanbul’da ofis kiralarının metrekare başına 20 doları geçtiği ortaya çıktı.

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Piyasaların kalbi için TÜİK’ten flaş açıklama

Perakende satış hacminin Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.3 arttığı açıklanırken, gıda, içecek ve tütün satışları yüzde 4,3, gıda dışı satışlar (otomotiv yakıtı hariç) yüzde 0,1 arttı. Öte yandan otomotiv yakıtı satışları ise yüzde 5.1 azaldı.

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 3. Etap projesindeki konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Kapadokya’da neler oluyor? Yıkımlar sürecek mi?

Kapadokya’nın kalbi Göreme’de, milli parkın içindeki peri bacalarına adeta sürtünen otel inşaatının yıkımına başlandı. Peki yıkımların devamı gelecek mi?

Tabiatın Kalbi Bolu Haberi

Tabiatın Kalbi Bolu

Batı Karadeniz Turizm Otelciler Derneği (BAKTOD) tarafından hazırlanan, MARKA'nın destekleri, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesinin koordinesinde oluşturulan 'Tabiatın Kalbi Bolu'sisteminin tanıtımı yapıldı. Yapılan tanıtım toplantısına Vali Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile otel işletmecileri ve turizm şirketi temsilcileri katıldı. Toplantıda sistemin işleyişi, oluşturulan web sitesi, kurumsal kimlik çalışmaları, Bolu'daki gezilecek yerlerin haritası gibi konularda katılımcılara detaylı bilgiler aktarıldı. 'Sistem sayesinde Bolu'ya yurtiçi veya yurtdışından Bolu'ya gelecek turlar veya bireysel ziyaretler için bir iletişim noktası oluşturulacak. Tanıtımı yapılacak siteden hangi etkinlik isteniyorsa, hangi otelde kalınacaksa veya hangi ilçe-doğal güzellik alanına gidilecekse online olarak bildirim yapılacak veya sitede yer alan iletişim numarasından irtibata geçilip kişi veya grupların istediği turizm çeşidi için randevu...