10 / 05 / 2024

tablo görünümlü radyatör peteği

tablo görünümlü radyatör peteği

Isıtma ve soğutma sektörü oyuncularından Elyrad, tablo görünümlü radyatör peteklerini satışa sunuyor. Camdan üretilen petek sayesinde yakıttan yüzde 40 ila yüzde 80 tasarruf taahhüt ediliyor....

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Uzay gemisi görünümlü ev satışa çıkarıldı!

1960'larda tasarlanan uzay gemisi görünümlü 'Futuro' evlerinden birinin satışa çıkarılması bilim kurgu ve mimari meraklılarını heyecanlandırdı.

AÇÜ'nün kitap görünümlü kütüphanesi Mayıs'ta açılacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ), şehir merkezinde hayata geçirdiği kitap görünümlü kütüphane mayıs ayı içerisinde hizmete açılacak.

Artcrete mermer görünümüyle mekanlara farklılık getiriyor!

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde…‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Tarihi ve estetik görünümlü binalar tarihe karıştı!

Evrensel Gazetesi Okay Deprem bugünkü yazısında inşaat sektörünü ve kentsel yapılaşmayı anlattı. İşte tarihi ve estetik görünümlü binaların tarihe karıştığını belirten Deprem'in yazısı....

Kale, brüt beton görünümlü Betonart üretmeye başladı!

Türkiye'de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. Dekoratif sıva, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme de kavuşturuyor.

Betonart, mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor!

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü, iç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Safranbolu'ya saat kulesi görünümlü üst geçit yapılacak!

UNESCO Dünya Miras Listesi nde bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapılacak üst geçit, 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

tablo görünümlü radyatör peteği Haberi

tablo görünümlü radyatör peteği


Florya’da sanat galerisini andıran bir mağazada müşterilerini ağırlayan Elyrad, vitrinindeki farklı radyatörleri ile ziyaretçilerini şaşırtıyor. Yağlı boya tabloları andıran; kare ve oval peteklere ilgi bir hayli büyük. Patenti de alınan ürün ile ilgili açıklamalarda bulunan Elyrad Genel Müdürü Özgür Özdemir, peteklerin yerli olduğunu; 10 Ar-Ge elemanı tarafından tasarlandığını ifade ediyor. Şu aşamada peteklerin satışı için bayilikler verdiklerini, yoğun talep aldıklarını aktaran Özdemir, tablo görünümlü petekleri diğer peteklerden ayıran yönleri şöyle aktarıyor: 


“Bir defa cam kalorifer petekleri gayet hoş görünüyor. Bunları tablo gibi evin en nadide yerine koyup tüm konuklarımıza takdim ediyoruz. Öte yandan bu petekler ekonomik. Hem tasarruflu hem hijyenik. Hijyenik, şöyle ki eski kalorifer peteklerini kullandığınızda radyatörün yukarısında bulunan tül perdeler kirlenmekteydi, içerisinde akar, börtü böcek, haşereler saklanmaktaydı. Bu...