07 / 05 / 2024

Taç Tarım projeleri

Taç Tarım projeleri

Taç Tarım Ürünleri Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Taç Tarım'dan Taçbeyaz Enerji'ye destek geliyor.

Tarım Kredi'de 10-16 Şubat'ta indirimli ürünler raflardaki yerini aldı! 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 10-16 Şubat'ta birçok üründe indirim yapacağını internet sayfasından duyurdu. Seçili gıda ve temizlik ürünlerinde fırsatlar. Çay 54.90 TL, 6'lı kağıt havlu 54.90 TL.

Tarım Kredi indirimleri başladı! 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı, peynir, kıyma, tavuk, sucukta indirimli fiyatlar!

Tarım Kredi Marketleri internet sayfası üzerinden 3-9 Şubat 2024 kataloğunu yayınlandı. Markette, başta kıyma, tavuk, sucuk, peynir olmak üzere bir çok üründe indirim yapılacağı duyuruldu.

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Taşçı tarafından kuruldu.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Tarım ÜFE Mayıs'ta arttı: Aylık artış yüzde 2.14, yıllık artış yüzde 50.79 oldu!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 2,14, geçtiğimiz senenin aynı ayı ile karşılaştırıldığında da yüzde 50,79 yükseliş kaydetti. İşte merakla beklenen o rakamlar...

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunes Alı tarafından kuruldu.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Tarım sigortası zorunlu hale geliyor!

TARSİM tarafından yapılan açıklamada tarım ve orman alanlarında yapılacak düzenlemeleri kapsayan yasa teklifinin, TBMM Genel Kurulu'nda, 23 Mart’ta kabul edildiği belirtildi. Bu kapsamda tarımsal üretim sözleşmesine tabi ürünlere ya da üretim varlıklarına sigorta yaptırılması zorunlu hale gelecek.

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Tarım Bakanı Kirişçi’den çiftçilere çok konuşulacak haber! Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.8 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem felaketinin ardından bakanlıklar tarafından yapılan açıklamalarda vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bu kapsamda atılan yeni adımların detaylarını açıkladı. İşte merak

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanlığı’ndan bir destek ödemesi daha! Çiftçiler bu parayı hemen alabilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı büyükbaş hibe ödemeleri için merak edilen soruların cevabını verdi. Hibe desteği için taşınması gereken koşullar peş peşe açıklandı. İşte büyükbaş hayvan hibe desteği hakkında merak edilenler...

Taç Tarım projeleri Haberi

Taç Tarım projeleri

Taç Tarım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu 24/10/2014 tarih ve 2014-10 nolu karar ile, sermayesinin %50' si şirketimiz tarafından, diğer %50' si Şirketimiz Yönetim Kurulu başkanı 223 669 78328 T.C. Kimlik numaralı Tahsin ALTUN tarafından karşılanmak üzere toplam 2.000.000 TL sermayeli TAÇBEYAZ ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ unvanı ile kurulacak olan şirkete 1.000.000,00.-TL sermaye payı ile iştirak etmeye  karar vermiştir.  Söz konusu yeni şirket, Düzce Merkez Gölormanı Köyü' nde güneş enerjisinden elektrik üretimi amacıyla kurulacak olup, 2015 yılı içerisinde faaliyete başlaması planlanmaktadır. Sözkonusu yeni şirketin kuruluşu tescil edildiğinde gerekli duyuru...