04 / 05 / 2024

Taca İnşaat almanya avm

Taca İnşaat almanya avm

Taca İnşaat yurtdışına yöneldi. Almanya’nın otomotiv ağırlıklı önde gelen sanayi bölgelerinden Stuttgart kentinde 160 milyon Euro yatırımla kurulacak alışveriş merkezinde Türk markaları satılacak.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Almanya'da inşaat sektöründe son durum ne?

Almanya'da 2021 Haziran ayında sanayi üretimi yüzde 0,3 oranında azalış gösterdi. İnşaat sektörü bu sonucu negatif olarak açıkladı. Almanya Federal İstatistik Ofisi'nde (Destatis), Haziran 2021'deki sanayi üretimine dair raporları değerlendirdi.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında şok gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projelere imza atan TACA İnşaat maddi anlamda zor süreçten geçiyor. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar verildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Almanya İnşaat ve Emlak Fuarı başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi tarafından, Almanya'nın Offenbach kentinde düzenlenen "İnşaat ve Emlak Fuarı" başladı.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

AKM'nin yıkımı için ruhsat verildi!

Beyoğlu Belediyesi'ne AKM'nin yıkılması için başvuru yapan Yeni Yapı-TACA İnşaat Sanayi ve Ticaret Ortak Girişimi'nin başvuru kabul edildi. 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Taca İnşaat markalı konut inşa edecek!

TACA İnşaat, Cibuti'de bir otel, İstanbul'da ise beş şehir oteli birden inşa edecek. Konut projesi yapmakta geç kaldıklarını dile getiren Tayyar Akkurt arsa arayışı içerisinde olduğunu bildirdi.

Türk müteahhitler dünyada bir marka!

Türk müteahhitlerinin dünyada marka olduğunu belirten Taca İnşaat’ın patronu Tayyar Akkurt, “Hem ürün kalitesi hem de zaman açısından bizim üzerimize yok. Bir de Eximbank’ın desteği ile gidersek, alamayacağımız iş yok. Ülkemize ciddi döviz kazandırırız” şeklinde konuştu.

Taca İnşaat almanya avm Haberi

Taca İnşaat almanya avm

Stuttgart'ta Türklerin çoğunlukla yaşadığı bölgede yapılacak projenin arsası Almanya'da yaşayan ve gayrimenkul işleri ile uğraşan Fahri Aralan'a ait. Projenin müteahhidi ise Taca İnşaat. Bu projeyi hayata geçirecek olan Taca İnşaat, kamuoyunun yabancısı değil. İstanbul Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) restorasyon ihalesini 2012 yılında Yeni Yapı İnşaat'la birlikte alıp bir türlü işe başlayamayan inşaat firması olarak da biliniyor. Sabancı Vakfı'nın da sponsorluk anlaşması ile destek verdiği AKM restorasyonu işi geçen yıl ortalarında bakanlık emriyle durdurulmuş ve bir daha başlamamıştı.


Taca İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt ile AKM dahil son gelişmeleri de konuşmak üzere buluştuk. Yasal süreç  devam etmekle birlikte AKM restorasyon işini zorunlu olarak gündeminde ikinci plana iten Akkurt, gazetecilerle sohbetinde Avrupa ve Afrika'daki, yeni projelerini öne çıkarmayı tercih etti....