25 / 07 / 2024

Taceddin Kucak

Taceddin Kucak

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taceddin Kucak ve Halil İbrahim Kucak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Temmuz'da Sancaktepe' de kuruldu.

Hepsiburada sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60’a varan indirim! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaz sezonu bitti. Hepsiburada.com'da fırsatlar bitmedi. Sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Şimdi al, önümüzdeki yaz kucak dolusu para verme. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Kalitenin ucuza olabileceğinin yaşayan kanıtı General Mobile’den okula dönüş paketi. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Kalitenin ucuza da olabileceğinin kanıtı General Mobile okula dönüş paketi ile öğrencilerin ve telefona kucak dolusu para vermek istemeyen velilerin gönlünü yeniden fethediyor. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Uzmanlar Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmanlar Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yücel Kucak, Erkan Bayar, Halil Yerli ve İbrahim Halil Eskin ortaklığında kuruldu. 

Bursa Karacabey'e modern barınma evi!

Bursa’daki barınma evinde her kış binlerce evsiz vatandaşa kucak açan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Karacabey'e de yeni bir kompleks kazandırmak için proje çalışmalarına başladı.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Nazenin Konakları 2017 Aralık'ta tamamlanacak!

Yüzlerce yıllık tarihi dokusu ve asırlık çınarları ile hızla değişen İstanbul’un öz değerini korumayı başaran en özel semtlerinden Çengelköy, şehrin en değerli projelerinden birine kucak açıyor: Nazenin Konakları Çengelköy.

Nazenin Konakları, Diriliş Ertuğrul'un sponsoru oldu!

Yüzlerce yıllık tarihi dokusu ve asırlık çınarları ile hızla değişen İstanbul’un öz değerini korumayı başaran en özel semtlerinden Çengelköy, şehrin en değerli projelerinden birine kucak açıyor:

Erzurum İslami İlimler Akademisi Külliyesi'nin temeli 30 Nisan'da atılacak!

İslami çalışmalarıyla dikkat çeken Vuslat Derneği, dev bir projeyi ülkemize kazandırmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda Erzurum’da temeli atılacak olan ‘İslami İlimler Akademisi Külliyesi’ 5 bin öğrenciye kucak açacak.

KKTC'ye Su Temin Projesi, KKTC için bir milattır!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, "2,5 milyon mülteciye kucak açan, ekmeğini bölüşen Türkiye Cumhuriyeti oldu. Bize geçmişte yaptıkları katkıların yanında şimdi de suyu bizimle paylaşıyorlar" dedi.

Koçaklar Nakliye Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaklar Nakliye Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Kucak ve Selami Kucak ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Sancaktepe'de kuruldu.

Aydos Ormanı'nın eşsiz dokusu Aydos Country'de!

Aydos Tepesi’ne komşu Aydos Country Projesi’nde özel peyzaj mimarisi orman ekosistemi oluşturuluyor. Orman ağaçlarına kucak açan dokusu, dört mevsim açan mis kokulu çiçekleri ve iç bahçelerde yer alacak su ekosistemi ile doğayı evlere taşınacak.

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taceddin Kucak ve Halil İbrahim Kucak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Temmuz'da Sancaktepe' de kuruldu.

Mehmet Akif Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Bağcılar Kazım Karabekir Mahallesi’nde hizmete açılan Bağcılar Belediyesi Taceddin Dergahı Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor. İlçe dışından insanların da ziyaret ettiği Müze’de Ersoy’a ait eşya ve dokümanlar ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Taceddin Kucak Haberi

Taceddin Kucak

Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taceddin Kucak ve Halil İbrahim Kucak ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 10 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.


Koçakoğlu Hafriyat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri yapılması, tarımsal arazilerin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, kırılması, inşaat tarım v.b. alanların drenajı, hafriyatı, kazı ve dolgu işlerinin yapılması. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...