29 / 04 / 2024

taçın çorumda kaç mağazası var

taçın çorumda kaç mağazası var

Zorlu Tekstil Grubu'nun Türkiye 'de ev tekstili alanındaki lider markası TAÇ'ın Çorum'daki ilk mağazası. 23 Eylül tarihinde Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı 'nda açılıyor.

Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur?

Piyasalar tarafından Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı merakla bekleniyor. Peki Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı bugün saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte merak edilenler..

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Memur maaşına Ocak'ta yüzde kaç zam gelecek? Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Memur enflasyon farkı ve memur zammı son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki memur maaşına Ocak'ta yüzde kaç zam gelecek? Memur maaşları kaç lira olacak? Hemen peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Mülkiyeti hazineye ait taşınır ve taşınmazlar kiraya verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değikliği İl Müdürlüğü tarafından Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan taşınır ve taşınmazlar kiraya verilecek.

Thodex’teki şüpheli hareketler yabancı yatırımcının dikkatinden kaçmadı!

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, geçtiğimiz gün kepenk kapatarak yatırımcılarının parasıyla ortadan kayboldu. Ancak Thodex'in bazı hareketleri yabancı yatırımcıların dikkatinden kaçmamış.

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Alessandro Arlotti: Futbolu bırakıyorum, Harvard'a taşınıyorum!

Gelecek vaad eden 100 futbolcu arasındaki İtalyan Alessandro Arlotti, futbol kariyerini bırakarak eğitimi tercih etti. Arlotti, “Futbolu bırakıyorum. Tüm aile Harvard’a taşınıyoruz” şeklinde konuştu.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak?

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak sorusu en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak? AVM'ler 1 Ocak'ta açık mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor.

taçın çorumda kaç mağazası var Haberi

taçın çorumda kaç mağazası var


Zorlu Tekstil Grubu'nun Türkiye 'de ev tekstili alanındaki lider markası TAÇ'ın Çorum'daki ilk mağazası. 23 Eylül tarihinde Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı 'nda açılıyor. 


Çok özel fırsatlarla kapılarını açacak olan TAÇ Fabrika Satış Mağazası'nda. perdeden nevresime, yatak örtüsünden battaniyeye. havludan lisanslı ürünlere kadar uzanan geniş bir yelpazedeki ürün çeşitleri ziyaretçilere sunuluyor. 

40 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye'de ev tekstil sektörünün lider markası konumundaki TAÇ. 

Çorum'da 23 Eylül tarihinde açılışı yapılacak TAÇ Fabrika Satış Mağazasınla, kentte ev tekstil alışverişine yeni bir soluk getiriyor. 



Çorum...