09 / 05 / 2024

Tadilat ve tefrişatı

Tadilat ve tefrişatı

Tadilat ve tefrişatı TİKA tarafından gerçekleştirilen Prizren'deki iki ilkokulun açılışı yapıldı. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından Prizren'de tadilat ve tefrişatı gerçekleştirilen iki ilkokul hizmete açıldı.

Sosyal konutta oturanlar mülk sahibi çıktı! Toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı, evden atıldı

Belçika’nın Flaman Bölgesinde sosyal konutta oturmasına rağmen başka bir ülkede mülk sahibi olduğu tespit edilen 233’ü Türk, toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı ve evden atıldı.

Sos Tadilat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sos Tadilat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Yiğit Çelik tarafından kuruldu.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Dijital mayın tarlasına dikkat! Türkiye’de kimlik avı saldırıları ve Truva Atı saldırıları katlandı!

Dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte kimlik avı ve bankacılık işlemlerini hedefleyen Truva Atı saldırıları adeta patladı. Türkiye’de yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre kimlik avı saldırıları yüzde 53 artarken, Truva Atı saldırıları ise yüzde 238 arttı.

8 Eylül 2022 Gloria Jeans menü ve fiyat listesi...

Sevilen kahve markası Gloria Jeans’de kahveler ne kadar merak ettiniz mi? Biz sizin için araştırdık. Dumanı üstünde sıcak kahveler, yaz aylarının vazgeçilmezi soğuk seçenekler, nefis tatlılar ve lezzetli atıştırmalıklar, hepsinin fiyatı haberimizde. İşte 8 Eylül 2022 Gloria Jean's fiyat listesi...

Silivri Bekirli Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Bekirli Mahallesi, 367 parsel ile Kurfallı Mahallesi, 1920 parselin arasındaki kadastral boşluğun bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Adler Tadilat Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adler Tadilat Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Kartal tarafından kuruldu.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Brk Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brk Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Balkan Kaymak ve Reşat Tahan tarafından kuruldu.

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Tadilat ve tefrişatı Haberi

Tadilat ve tefrişatı

TİKA Başkan Yardımcısı Ali Maskan, Motrat Qiriazi İlköğretim Okulu'na gelişinde Türk, Boşnak ve Arnavut öğrenciler tarafından Türk bayrakları ve TİKA flamalarıyla karşılandı.


Maskan, buradaki törende yaptığı konuşmada, TİKA'nın Kosova'ya desteğinin artarak devam edeceğini belirterek, sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Törende Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) milletvekilleri Fikrim Damka ve Müferra Şinik de desteklerinden dolayı TİKA'ya ve Türkiye'ye teşekkür etti.


Daha sonra öğrencilerle kurdele keserek okulun açılışını yapan Maskan, yenilenen sınıfları gezdi.


Maskan ve beraberindeki heyet daha sonra Prizren yakınındaki Jupa'ya geçerek tadilat ve tefrişatı TİKA tarafından yaptırılan Donje Ljubinje İlköğretim Okulu'nun açılışını...