14 / 05 / 2024

Taha Pamuk

Taha Pamuk

Business Point Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ömer Faruk Özkorul, Ali Nıknam, Faruk Erman Yarkın ve Taha Pamuk ortaklığıyla kuruldu...

Orhan Pamuk'un davalık olduğu apartmana riskli denmişti: Keşif yapıldı! 

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un 6 daire sahibi olduğu ve riskli yapı çerçevesinde yıkılmasını istemesi üzerine komşularıyla davalık olduğu Taray Apartmanı'nda mahkeme heyeti tarafından keşif yapıldı.

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Merakla beklenen preseli lif pamuk satış ihalesi duyuruldu! İşte detaylar…

Pamuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Preseli Lif Pamuk Satışı İhale İlanı’nı duyurdu. Buna göre çok sayıda prese satışı yapılacak. İşte detaylar…

Tarımsal emtialarda seyir nasıl olacak? Pamuk, mısır ve buğday fiyatları yükselecek mi?

Tarımsal emtialarda fiyatların yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Buğday, mısır ve pamuk fiyatları üzerindeki yukarı yönlü hareketi Ukrayna-Rusya savaşındaki son gelişmeler, Fed'in alacağı kararlar ve Çin'in açılmasının desteklemesi bekleniyor.

Bakır ve pamuk, 2022’de küresel ekonomiye damga vurdu!

Küresel gelişmeler emtia fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Metal cephesinde bakır, tarım cephesinde ise pamuk, küresel piyasalardaki endişeler ve farklı etmenlerle yıl içinde ciddi oranda düşüş gösterdi.

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Taha İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Ferid Topal ve Mykola Skoryk ortaklığında kuruldu.

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 'nin merkez nakli yapıldı!

Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ay Taha Enerji İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 'nin merkezi Ümraniye’de yapıldı.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Taha Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Burak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Aydın tarafından kuruldu. 

Taha Group, Erzurum'da 2 yeni fabrika açıyor!

Erzurum'a tekstil yatırımlarını çekmek amacıyla geçen yıl temeli atılan Tekstilkent Projesi'nde yer alan 4 fabrikadan ikisinde Taha Group'un şirketi Yavuz Tekstil üretime geçecek...

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taha Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir, Yeliz Demir ve Tayfun Demir tarafından kuruldu.

Taha Pamuk Haberi

Taha Pamuk

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü arsa arazi tarla çiftlik konut site ticarethane işyeri fabrika üretim tesisi ve sair gayrimenkulün alımı satımı komisyonculuğu ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Yenibosna 29 Ekim Caddesi Kuyumcukent Yan Hizmet Bloku Zemin Kat 5. Sokak NO:14 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ömer Faruk Özkorul, Ali Nıknam, Faruk Erman Yarkın ve Taha Pamuk ortaklığıyla...