09 / 05 / 2024

tahincioğlu çocuklar için şantiye

tahincioğlu çocuklar için şantiye

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

18 yaşından önce sigortalı olanlar için tarih tarih açıklandı: Erken emekli olabilir misiniz?

Birçok aile çocukları için küçük yaşta sigorta girişini yaptırmak ve erken emekli olmalarını sağlamak istiyor. Peki 18 yaşından önce sigortalı olanlar erken emekli olabilir mi? İşte önemli tarihler...

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor: Rant beklentisi olmadan dönüşüm yapılmalı! 

TÜRMOB tarafından hazırlanan deprem raporuyla ilgili bilgi veren Emre Kartaloğlu, İstanbul için de alarm zillerinin çaldığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Depremlerin ardından Antakya için korkutan tablo ortaya çıktı! Olası Antakya depremi için o bölgeler işaret edildi...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Antakya'da araştırma yapan Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, Antakya için korkutan tabloyu gözler önüne serdi. O bölgeleri işaret eden Kadıoğlu, yapılaşma olmamalı dedi. 

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Alarko Holding depremzede çocuklar için harekete geçti

Alarko depremzede çocukların eğitimi için fon kurdu. Alarko Holding, 10 ili etkileyen depremlerde anne ve ya babasını kaybeden depremzede çocukların eğitimlerinde kullanılmak üzere bir fon kurulması kararı aldığını duyurdu.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Borsa İstanbul'da genç yatırımcı sayısı arttı, aileler çocuklar için de hesap açtı

Enflasyonist ortam ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle nakit para kendisine gidecek adres ararken, çocukları için geleceğe dönük yatırım yapmak isteyen aileler, borsada daha fazla hesap açıp hisse almaya başladı.

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen herkes hesaplarını kontrol etsin! Para almak için ne yapmak gerek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten yararlanan çocuklar için ailelerin hesaplarına 328 milyon TL yatırıldığını bildirdi. Peki, Sosyal ve Ekonomik Destek Paketi’nden yararlanmak için neler yapmak gerekir? İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere yönelik bankacık sektöründe düzenlenen kampanyalar, önemli fırsatlar sağlıyor. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almasını sağlamak için uğraşan bankaların, SSK, Bağ-Kur ve diğer kurumlardan emekli olanlar için farklı fırsatları bulunuyor.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

tahincioğlu çocuklar için şantiye Haberi

tahincioğlu çocuklar için şantiye

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.


Çocuklara gerçek dünyanın küçültülmüş halini tema park konseptiyle buluşarak, büyüklerin yaşamını deneyimleme fırsatı sunan Türkiye’nin ilk çocuk şehri Kidzmondo’da, meslek gruplarındaki inşaat alanına sponsor olan Tahincioğlu, geleceğin inşaat mühendislerine, mesleğin inceliklerini şimdiden deneyimlemesine olanak sağlıyor.


40’tan fazla meslek grubundan istediklerini seçme özgürlüğüne sahip olan çocuklar Tahincioğlu’nun inşaat alanında çalışarak ev inşa edecek, inşaat makinesi kullanacak. Çalışıp kazandıkları şehrin para birimi olan Kidlar’ı yine KidzMondo’da harcayan çocuklara, bu proje için özel hazırlanmış Tahincioğlu boyama kitabını da alarak hayallerindeki binaları ve projeleri boyama keyfini sunuyor. Tahincioğlu’nun yarattığı bu  özel konsept, çocukları sınırsız bir hayal...