15 / 05 / 2024

Tahincioğlu mağaza ihalesi

Tahincioğlu mağaza ihalesi

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarıyor. 

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Damat, yurt dışında her hafta bir mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “2019’da 40 yeni mağaza açtık, yolumuza ışık hızıyla devam ettik. 750 milyon TL’lik ciroya ulaştık. Bu sene yüzde 25 büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Volkan Birson ve Oğuz Albayrak tarafından kuruldu.

Tahincioğlu mağazaları: Herkesten önce siz duyun‎!

Tahincioğlu mağazaları ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ön talep toplanan Tahincioğlu mağaza satışı için ihale tarihi henüz belirlenmedi. 

Tahincioğlu'nun mağazaları çok yakında satışa çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarıyor. 

Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları!

2020 yılında tamamlanması planlanan Nidapark Bomonti Evleri 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan meydana geliyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları 714 bin TL’den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları!

Rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlardan oluşan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Bomonti Tahincioğlu son fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesi, rezidans, mağaza ve ofislerden oluşuyor. Projede ön satışlar yapılıyor...

Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları 727 bin TL'den başlıyor!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti'de fiyatlar 727 bin TL'den başlıyor. Nidapark Bomonti'de rezidans, ofis, mağazalar yer alıyor...

Orka Holding yurt dışında 50 yeni mağaza açacak!

Orka Holding, 10 günde 350 bin satış gerçekleştirdi. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bu yıl içinde yurt dışında 50 mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.

Watsons önümüzdeki 5 yılda her yıl 100 mağaza açacak!

Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu, önümüzdeki 5 yılda her yıl 100 yeni mağaza açarak büyümeyi planladıklarını anlattı.

Tahincioğlu mağaza ihalesi Haberi

Tahincioğlu mağaza ihalesi

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 

Tahincioğlu'nun Küçükyalı, Ataşehir, Kağıthane ve Bomonti projelerinde yer alan mağazalar için ön talep toplanıyor. Tahincioğlu mağaza satışı için ihale tarihi henüz belirlenmedi. 

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı:

1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana gelen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi  İstanbul Maltepe Küçükyalı bölgesinde yükseliyor.  68 bin 785 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede teslimlerin 2020 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir:

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Tahincioğlu Ataşehir Nidakule projesi 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonundan meydana geliyor. Nidakule Ataşehir'de 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza ile dükkanların bulunduğu podyuma...