18 / 05 / 2024

Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi

Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi

İhale için başvuruların 18 Aralık 2015 olarak belirlendiği proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi 19 Aralık 2015 Cumartesi günü yapılacak.

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Nidapark Çamlık projesi, Tahincioğlu tarafından Bodrum Çamlık Köyü'ne yakın mesafede inşa edilecek. Tahincioğlu imzası taşıyan projede ön talep süreci resmen başladı.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Tahincioğlu’ndan yeni şirketlerine iki yeni atama!

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri olan Tahincioğlu, müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kurduğu Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim A.Ş ve Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş’ye iki önemli atama gerçekleştirdi. 

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu İnşaat, Nidapark İstinye projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte 2020 Aralık ayında teslim edilecek Nidapark İstinye projesinin detayları…

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte Haziran 2020’de teslimi başlayacak Nidapark Küçükyalı projesi detayları ve  ödeme planı…

Ekrem İmamoğlu’ndan balık ekmek açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "Balık ekmek lezzeti kalkar mı? Kaldırma diye de bir şey yok. Dün nasıl bir ihaleyle birisi alıyorsa şimdi de belediyenin iştirakleri, kurumları var." diye konuştu.

Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi Haberi

Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi


Ataşehir Nidakule dükkan alanları

Ticari ünitelerin alanları 173 metrekareden başlıyor, 469 metrekareye kadar çıkıyor.


Tahincioğlu Nidakule nasıl başvuru yapılır?

Online başvuru formu ile de başvuruların yapıldığı projede satış ofisine ihaleye katılacakların şartnamede belirtilen evrakları iletmesi gerekirkiyor.


Nidakule teminat ücreti

Projede geçici teminat bedelinin 100 bin TL ile 250 bin TL arasında değişmesi öngörülüyor.


Ataşehir Nidakule başvuru tarihi

Projede dükkanlar için son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. 


Nidakule Tahincioğlu dükkan fiyatları

Ticari ünitelerin fiyatları 460 bin TL'den başlıyor, 9 milyon 890 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Nidakule hangi yapımcı firmayla yükseliyor?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.


Tahincioğlu Nidakule açık artırma ihalesi!

Açık artırma ihalesi 19 Aralık 2015 tarihinde saat 10.00'da satış ofisinde gerçekleşecek.


Ataşehir Nidakule adres

Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir, İstanbul


Tahincioğlu Nidakule iletişim

Telefon: 444...