16 / 05 / 2024

Tahincioğlu YT Gayrimenkul şirketi

Tahincioğlu YT Gayrimenkul şirketi

Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Tahincioğlu’ndan iki yeni atama!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Tahincioğlu, iki yeni şirketine iki yeni atama gerçekleştirdi. 

Tahincioğlu YT Gayrimenkul şirketi Haberi

Tahincioğlu YT Gayrimenkul şirketi

Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün  Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Alpaslan Çalım ve Metin Özaçık tarafından kuruldu.


1969 İstanbul doğumlu Özcan Tahincioğlu, 2006 yılı Ocak ayında Kent Gıda Mad. San. ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devraldı. Özcan Tahincioğlu'nun Tahincioğlu Holding A.Ş'nin; Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olup, Holding bünyesindeki çeşitli şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyelikleri bulunuyor. 


Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi iş konusu; A-Şirketin amaç ve konusu aşağıda sayılmıştır: a)Gerek şirketin ve gerekse başkalarının gayrimenkulleri üzerinde her tür ve tipte inşaatlar yapmak, inşaatçılık ve inşaat müteahhitliği yapmak, inşaat işleri ile ilgili müşavirlik ve mühendislik hizmetlerini deruhte etmek, b)Gayrimenkuller almak ve satmak, inşa ettiği gayrimenkulleri pazarlamak,c )Yurt içinde, yurt dışında resmi ve hususi...