19 / 05 / 2024

Tahir Ün

Tahir Ün

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi, 21 Mayıs -1 Haziran 2013 tarihleri arasında Tahir Ün’ün ‘Xinjiang : Atayurdu" fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor...

TSKB GYO Tahir Han'ın değerini açıkladı! İşte o rakam...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Kemankeş Mahallesi, Kemankeş - Murakıp Sokak 121 pafta, 77 ada ve 57 no'lu parseldeki Tahir Han Binası'nın değeri belli oldu. İşte o rakam...

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Tahir Büyükakın'dan arsa uyarısı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükşehir Meclisi’nde yaptığı konuşmada arsalarını satmak isteyen vatandaşları, arsalarını satmamaları konusunda uyardı. 

Tahir Büyükakın: Millet Bahçeleri için büyük emek harcıyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın yaptığı açıkladama “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yakın bir şekilde çalışarak kentimize kazandıracağımız Millet Bahçesi projeleri için de büyük emek harcıyoruz." dedi.

Tahir Büyükakın'dan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın Bakanlığımıza devri konusundaki en önemli kısmı hallettik" dedi.

Tahir Büyükakın Mimarlık Günü'nü kutladı!

Dünya Mimarlar günü için bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, mimarinin kültürün ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

Tahir Büyükakın: Nereye ev yapmayacağımızı bilmeliyiz!

Depreme karşı en önemli konunun zemin olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Depremle ilgili çalışmalar yapıyoruz.Her şeyden önce veri zemin bilgi merkezi kurulmalı. Asıl mesele zemin, daha sonra bina" dedi.

Tahir Büyükakın'dan tramvay açıklaması!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Alikahya bölgesine gidecek tramvay projesi hakkında açıklama yaptı.

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Tellioğlu'ndan demir fiyatlarını düşürün çağrısı!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarını düşürecek adımlar atması çağrısını yineleyerek "Hükümet kendi takdir enstrümanlarıyla demir fiyatlarını muhakkak düşürmelidir, aksi takdirde sektör krize sürüklenmektedir"dedi..

Seha Yapı kentsel dönüşüme odaklandı!

Hasılat paylaşımlı ihalelere girmek istediklerini söyleyen İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, "Kentsel dönüşüm ile ilgileniyoruz. " dedi.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tahir Ün Haberi

Tahir Ün



Kültürlerarası Sanat Diyalogları kapsamında açılacak olan sergi, sanatçının 2011 yılı Eylül ayında Sincan olarak bilinen Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde yaptığı çalışmalardan oluşuyor.

Birkaç yıl önce tatsız olayların yaşandığı bölgede yaşam koşullarını bir fotoğrafçı olarak tanıklık etme fırsatı bulduğunu söyleyen sanatçı, çalışmalarını şöyle anlatıyor;


“Yaklaşık 20 gün süren yoğun tempolu ve programlı çalışmada, başta Uygur, Han, Kazak, Hui, Xibo ve Moğol olmak üzere çok sayıda etnik nüfusun bir arada yaşadığı Uygur Özerk Bölgesi’nin kuzeyinde, Urumçi – Ili – Bortala – Altay – Changji Özerk Yönetimleri altında yaşayan insanlarla sohbet ederek fotoğraflama olanağı buldum. Bölgede gözlemlenebilen pozitif ayrımcılık  laik din anlayışı, Uygurca ve Çince olarak çift dilli eğitim, üniversite sınavında sağlanan ek avantajlar, eğitim dili Uygurca olan üniversiteler,  kamuda çift dilli yürütme,...