04 / 05 / 2024

tahsin firat çelikel

tahsin firat çelikel

Türkiye"nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkuisi.com"dan haftasonu bombası. Tahsin Fırat çelikel resmen Eroğlu Yapı"da göreve başladı

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Coşkun ve Dicle Firat ortaklığında kuruldu.

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

Tahsin Bakırtaş "Sakın satmayın" dedi, dolar için tarih verdi

Ekonomist Prof. Dr. Tahsin Bakırtaş, elinde döviz bulunduranları satmamaları konusunda uyardı ve doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Çelikel Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çelikel Yapı Denetim Limited Şirketi Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hatice Bozal tarafından kuruldu.

Tahsin Uçardağ kimdir?

Trend GYO Genel Müdürü Tahsin Uçardağ kimdir? Tahsin Uçardağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tahsin Uçardağ'ın biyografisi...

Tahsin Uçardağ, Trend GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Trend GYO'nun boşalan genel müdürlüğü görevine vekalet etmek üzere Tahsin Uçardağ atandı. Bu atama sonrası şirketin temsil ve ilzamı değişti. 

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Saral tarafından kuruldu.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile İshak Aridici tarafından kuruldu.

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Tahsin Öztiryaki: Türk müteahhitleri Özbekistan'da çok sayıda proje yürütüyor!

Demir ve demir dışı metaller sektörü, bu yılki ilk ticaret heyetini Özbekistan düzenlemeyi planlıyor. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

tahsin firat çelikel Haberi

tahsin firat çelikel

Artaş İnşaat"ta genel müdürlük görevini yürütmekte iken Haziran ayında görevden ayrılan Tahsin Fırat çelik"in yeni adresi belli oldu. çelikel gelecek yıllarda gayrimenkul alanında büyük hamlelere hazırlanan Eroğlu Grubu"nun emlak ve inşaat şirketi Eroğlu Yapı"da yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladı.  

Gelişmeler Türkiye"nin 1 numaralı konut ve emlak sitesi www.emlakkulisi.com"da olacak.

Tebernüş...