04 / 05 / 2024

Tahsin Özlenir diesel istiklal

Tahsin Özlenir diesel istiklal

İtalyan premium jean markası Diesel'in Türkiye temsilcisi Tahsin Özlenir bu yıl ilk kez yüzde 70 indirim yaptıklarını belirterek "Tüketici çok zeki. Zararına satarsak alıyor" diyor.

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

2 yıl garantili 5 ATM su geçirmez Diesel DZ1873 Erkek Kol Saati ne kadar? 7 Ocak fiyat listesi…

2 yıl garantili 5 ATM su geçirmez Diesel DZ1873 Erkek Kol Saati ne kadara satılıyor.? İşte saatin özellikleri ve 7 Ocak fiyat listesi…

Tahsin Bakırtaş "Sakın satmayın" dedi, dolar için tarih verdi

Ekonomist Prof. Dr. Tahsin Bakırtaş, elinde döviz bulunduranları satmamaları konusunda uyardı ve doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Tahsin Uçardağ kimdir?

Trend GYO Genel Müdürü Tahsin Uçardağ kimdir? Tahsin Uçardağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tahsin Uçardağ'ın biyografisi...

Tahsin Uçardağ, Trend GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Trend GYO'nun boşalan genel müdürlüğü görevine vekalet etmek üzere Tahsin Uçardağ atandı. Bu atama sonrası şirketin temsil ve ilzamı değişti. 

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Tahsin Öztiryaki: Türk müteahhitleri Özbekistan'da çok sayıda proje yürütüyor!

Demir ve demir dışı metaller sektörü, bu yılki ilk ticaret heyetini Özbekistan düzenlemeyi planlıyor. İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Tahsin Tarhan'dan Türkiye Varlık Fonu’nun İFM'ye ortak olmasına tepki!

Türkiye Varlık Fonu’nun İstanbul Finans Merkezi projesinin 465 bin metrekarelik kısmını 1.6 milyar TL karşılığında devralmasına CHP'li Tahsin Tarhan'dan tepki geldi.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Tahsin Özlenir diesel istiklal Haberi

Tahsin Özlenir diesel istiklal

İtalyan premium jean markası Diesel'in Türkiye temsilcisi Tahsin Özlenir bu yıl ilk kez yüzde 70 indirim yaptıklarını belirterek "Tüketici çok zeki. Zararına satarsak alıyor" diyor.


Durgunluk ve kârsızlık perakendede son ayların birinci gündem maddesi. Yaz indirimleri zirvedeyken sonbahar da kampanyalarla geldi; çünkü, başlangıç fiyatına satış yapmak neredeyse imkânsız. Bir yandan distribütörü olduğu İtalyan markalar Diesel ve Sisley'i Türkiye'de zamanın ruhuna uyduran, diğer yandan da yeni planlar yapan Özlenir Giyim'in sahibi Tahsin Özlenir, sektörün bu durumunu yalnızca son dönemin siyasi ve toplumsal gelişmelerine bağlamıyor. Ona göre, tüketici artık malın değerini öğrendi. İhtiyaç için yapılan alışveriş de azaldığından 'fırsatı' görmeden kimse kılını kıpırdatmıyor. 


"Gardıropların bu kadar ucuza marka kıyafetle dolduğu bir dönem hiç olmamıştı" diyen Özlenir, şöyle devam ediyor: "Stok bitsin, nakit aksın...