02 / 05 / 2024

tahsin usta kentsel dönüşüm toplantısı

tahsin usta kentsel dönüşüm toplantısı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

Gaziosmanpaşa Niyazi Özdemir Otoparkı'nın inşaatı hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’ndaki çalışmalara hız verildi.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi açıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa ve Mevlana Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mesire Alanı’nı Millet Bahçesi olarak düzenlediklerini ve alanın artık ücretsiz olarak hizmet vereceğini müjdeledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi!

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve başkan adayı Hasan Tahsin Usta, üç metro hattının ilçede birleşeceğini müjdeleyerek, “Gaziosmanpaşa’yı raylı sistem ağıyla öreceğiz” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa'da 2 bin 500 konut dönüşecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bölgede devam eden kentsel dönüşüm projelerinden ulaşım yatırımlardan ve 2019 hedeflerinden bahsetti. 

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

tahsin usta kentsel dönüşüm toplantısı Haberi

tahsin usta kentsel dönüşüm toplantısı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu. 


Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sarıgöl ve Merkez Mahallesi İslambey mevkii sakinlerine yönelik olarak bir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. 


Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Vatandaşların sorunlarının dinlenmesi ile başlayan toplantıda konuşan Başkan Usta, öncelikle herkesin 1 Eylül Dünya Barış Giinü'nii kutladı. Avrupa ülkelerinin bin civarında mülteciyi topraklarını kabul etmemek için birbirine girdiğine değinen Başkan Usta, bugün milyonlarca Suriyeli'ye evsahipliği yapan Türkiye'nin çok iyi yerlere geldiğini ve kimseyi yüz üstü bırakmadığını söyledi. 

İslambey mevkiinin planlarda yeşil alan olarak gözüktüğünü ve burada yaşayan vatandaşların sorunlarının çözülmesinin kentsel dönüşüm olmadan çözülmesinin imkansız...