07 / 05 / 2024

Tahsin Yomralıoğlu yüksek bina açıklaması

Tahsin Yomralıoğlu yüksek bina açıklaması

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor." dedi...

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Yüksek Hızlı Trenlerle ile seyahat eden yolcu sayısı 80 milyona ulaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) ile bugüne kadar 79 milyon 581 bin vatandaşa hızlı, konforlu, ekonomik ve güvenli seyahat imkanı sağladıklarını kaydetti. YHT ile seyahat detayları ve ayrıntıları haberimizde...

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Yabancıya konut satışında ivme artıyor!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, Temmuz 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Şükrü Başyazıcıoğlu, "Yüksek faiz ortamı ve maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansıması tüketicileri etkiliyor" dedi.

Yükseköğrenim öğrencilerine Mart ayı burs ve kredi ödemeleri yapılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu...

Gaziantep'te işletme sahipleri ve mülk sahipleri kira yüzünden mahkemelik!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu, Gaziantep'teki restoran, kafe ve lokanta işletmelerinin 20-30 bin TL kira ödediklerini belirtti. Acıoğlu, yüksek kira bedelleri sebebiyle mülk sahipleri ve işletmelerin mahkemelik olduğunu söyledi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Tahsin Yomralıoğlu yüksek bina açıklaması Haberi

Tahsin Yomralıoğlu yüksek bina açıklaması

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, "Toplu toplu yüksek binalar, insanın sağlığını bozuyor. Beton binalarla, etrafı ferah ve huzurlu binalarda yaşayanların sağlıkları daha farklı oluyor. Etrafı rahat yerlerde yaşayanlar, daha sağlıklı oluyor" dedi.

Kastamonu Belediyesi ve Teknik Elemanlar Derneği (TEKDER) Kastamonu Şube Başkanlığınca Kastamonu Üniversitesi (KÜ) 3 Mart Konferans Salonunda düzenlenen "Kastamonu'da Kentsel Dönüşüm Konferansı"nda konuşan Yomralıoğlu, kentsel dönüşüm sürecini iyi yönetebilmek için iyi kurgu yapmak zorunda olduklarını söyledi. 

Mevlana'nın "Bölünürsek yok oluruz, bölüşürsek toplum oluruz" sözünü hatırlatan Yomralıoğlu, kentsel dönüşüm sürecine bu şekilde bakılması gerektiğini dile getirdi. 

Yomralıoğlu, dünyada yaşanan olaylardan kendilerini soyutlayamayacaklarına işaret ederek, "Dünyadaki kaynaklar tükeniyor. Amazon'da kesilen ağacın etkisi bizi de vuruyor. İklimsel değişikliklerle tsunami oluyor, dereler taşıyor. Önümüzdeki 50 yıl içinde dünya nüfusunun iki...