17 / 05 / 2024

tahşncioğlu Nidapark Seyrantepe satış fiyatları

tahşncioğlu Nidapark Seyrantepe satış fiyatları

Nidapark Seyrantepe projesinde 1+1'den 5+1'e kadar toplam 317 tane daire yer alıyor. Projede banka kedisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade ile kredi kullanılabiliyor. İşte Nidapark Seyrantepe Rezidans fiyatı...

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat!

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu İnşaat, Nidapark İstinye projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte 2020 Aralık ayında teslim edilecek Nidapark İstinye projesinin detayları…

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte Haziran 2020’de teslimi başlayacak Nidapark Küçükyalı projesi detayları ve  ödeme planı…

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız teslim tarihi!

Toplamda 95 daireden meydana gelen Nidapark Ayyıldız projesi Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Eyüp'e komşu konumda hayata geçiriliyor..  

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı'da 84 ay 0 faiz imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede dükkan satışları devam ediyor. 

tahşncioğlu Nidapark Seyrantepe satış fiyatları Haberi

tahşncioğlu Nidapark Seyrantepe satış fiyatları

Daire alanlarının 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği Nidapark Seyrantepe projesi 317 tane daireden meydana geliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Nidapark Seyrantepe Rezidans projesi TT Arena stadına 650 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Nidapark Seyrantepe Rezidans fiyatı

1+1 rezidans fiyatı 621 bin TL

2+1 rezidans fiyatı 774 bin TL

3+1 rezidans fiyatı 1 milyon 122 bin TL

4+1 rezidans fiyatı 2 milyon 406 bin TL

5+1 rezidans fiyatı 2 milyon 812 bin TL'den 


2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Nidapark Seyrantepe projesinde toplam bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Nidapark Seyrantepe Rezidans projesinde yer...