04 / 10 / 2024

taı tesis yapım işi ihaleleri

taı tesis yapım işi ihaleleri

TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Ankara-Kazan tesislerinde anahtar teslimi götürü sabit bedel ile "ÜRETİM VE TEST TESİSLERİ İLE ALTYAPI YAPIM İŞLERİ" yaptırılacak.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Yangında evlerini kaybedenlere kira ve taşınma yardımı yapılacak!

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde meydana gelen yangınlar nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlara kira ve taşınma yardımı yapılacak. 

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu'da 8.1 milyon TL'ye turistik tesis yapım işi ihalesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Çorum'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çorum Belediye Başkanlığı, 197 ada, 26 parselde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

taı tesis yapım işi ihaleleri Haberi

taı tesis yapım işi ihaleleri

TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Ankara-Kazan tesislerinde anahtar teslimi götürü sabit bedel ile "ÜRETİM VE TEST TESİSLERİ İLE ALTYAPI YAPIM İŞLERİ" yaptırılacak.  İhale Dokümanı 5.000.-TL karşılığında, TUSAŞ internet sitesinde (www.tai.com.tr) açıklandığı şekilde, 25 Şubat 2015, saat 16.00'ya kadar aşağıdaki adresten temin edilebilecek. 


Teklifler en geç 25 Mart 2015,  saat 11.00'e kadar aşağıda belirtilen adrese teslim edilecek. 


TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.

Tedarik Müdürlüğü

Fethiye Mahallesi, Havacılık Bulvarı, No:17

Kazan-ANKARA


Bilgi için: 0312-811 1800 /...