18 / 07 / 2024

taib bank satışı

taib bank satışı

Bahreyn Merkezli TAIB Bank’ı geçen haziran ayında El Maktum’dan alan Aksoy Holding, bankanın sermayesini 80 milyon TL arttırarak, çoğunluk hissesini satmayı planlıyor. Satış için Azeri bir banka ile görüşülüyor..

Garanti Koza’dan 7 yıldır tapularını alamayan mağdurlara şimdi de Burgan Bank engeli: 'Evlerimiz satılmak isteniyor!'

Garanti Koza’nın İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’taki Kozapark Projesi’nde, Garanti Koza'nın Burgan Bank'a olan borçları sebebiyle evler satılmak isteniyor. Mağdurlar, Garanti Koza ile Burgan Bank arasında anlaşma yapılmasını ve tapularını alabilmeyi talep ediyor. 

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

First Republic Bank'ın iflası sonrası JPMorgan varlıkları satın alıyor!

First Republic Bank iflas ettikten sonra JPMorgan tarafından satın alınacak! Ayrıca, tüm müşteriler bankanın açılmasıyla birlikte paralarına erişebilecekler.

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

ABD'li banka devi SVB iflas başvurusunda bulundu. Silicon Valley Bank UK 1 sterline satıldı. Ayrıntılar için buraya tıklayın...

Bank of America'dan 2023 işsizlik şoku öncesinde hisseleri satın tavsiyesi!

Bank of America stratejistleri hisse senedi yatırımcıları işgücü piyasasında görülen soğuma ve Fed politikalarında daha yumuşak bir duruş yaşanacağı beklentileriyle ortaya çıkan iyimserliğin haddinden fazla olabileceğini söyledi.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Aktif Bank'tan bir ilk: Metaverse'te parsel satın aldı!

Metaverse'e olan ilgi her geçen gün daha fazla artarken, Türkiye'de bulunan bir yatırım bankası en tanınan coin projesinden alan satın alarak, sanal dünyaya giriş yaptı.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı! 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, toplamda 100 milyon TL nominal değerli, alım satıma dayalı kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgeleri yayınlandı. 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihracına karar verdi.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 420 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama tarafından 420 milyon TL tutarlı, 10 yıl vadeli sahipliğe dayalı kira sertifikalarının nitelikli yatırımcılara satışı sureti ile ihracı tamam...

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 40 milyon TL kira sertifikası sattı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın 1 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı kapsamında 19 Mart 2020 tarihli tertip ihraç belgesine konu 40 milyon TL nominal değerli kira sertifikalarının satışı tamam...

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihraç edecek.

taib bank satışı Haberi

taib bank satışı

Bahreyn Merkezli TAIB Bank’ı geçen haziran ayında Dubai Şeyhi El Maktum’dan alan Aksoy Holding, bankanın sermayesini 80 milyon TL arttırarak, çoğunluk hissesini satmayı planlıyor. Aksoy Holding Başkanı Erdal Aksoy, sermaye arttırımını ve Azeri bir bankayla ortaklık görüşmelerini doğrularken olası ortağın adını açıklamadı.


GEÇEN haziran ayında Dubai Şeyhi El-Maktum’un sahibi olduğu TAIB Bank’ın Türkiye iştirakini satın alan Aksoy Holding, bankanın çoğunluk hissesini satmak üzere Azeri bir banka ile görüşüyor. Sektöre yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, bünyesinde Turcas Petrol’ü de bulunduran Aksoy Holding, öncelikli olarak TAIB Yatırım Bank’ta sermaye artırımına gidecek. 80 milyon TL’lik sermaye artırımı için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) başvuran Aksoy Holding, bu işlem için BDDK’dan onay bekliyor. 


80 MİLYON TL SERMAYE


BDDK’nın sermaye artırımına onay vermesinin ardından, Azeri banka...