22 / 07 / 2024

takip borç

takip borç

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan Kabine’nin gündeminde kredi kartı ve takibe düşen kredi borçları da yer alacak. 2 bakanlığın hazırladığı raporu Erdoğan’a sunması beklenirken, milyonların kulak kesildiği kararı Cumhurbaşkanı açıklayacak.

MTV borcu ve trafik cezası olanlar dikkat! Borçlarınız silinecek! Bu tarihi kaçırmayın!

Milyonlarca MTV borcu ve trafik cezası olanları ilgilendiren bir haber geldi. Belirli tarihlerde borç yapılandırması sayesinde borçlar silinecek. Borcu olan sürücülerin bu tarihleri kaçırmamaları gerekiyor… Eğer 9 günlük süreç takip edilmezde bundan yararlanılamayacağı uyarısı yapıldı.

Bakanlık kolları sıvadı! Borçlu kimse kalmayacak

Geçtiğimiz günlerde yapılandırma  yasası ile ilgili ypaılan açıklamalar yakında takip ediliyor. Bazı borçlar silinirken bazıları içinde taksit olanağı sunuluyor. Yasa ile alakalı sunulan avantajlı hakları haberimizind etayından öğrenebilirsiniz.

Öğrenciler dikkat! 2023 KYK kredi borçları siliyor mu? İşte son gelişmeler!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alırken geri ödemeli kredi alan ve belirlenen tarihlerde borçlarını ödemeyenler, KYK son dakika gelişmeleri takip ediyor. Peki, KYK borçları silinecek mi? İşte detaylar...

EYT'de sona yaklaşıldı! Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor ve merakla araştırılıyor. Maaş hesabı, borçlanma detayı... Peş peşe açıklandı! EYT'liler şimdi bakın!

Borçlu Çinli emlak şirketlerini yüklü ödemeler bekliyor!

Küresel piyasalar borç krizindeki Çinli şirketlerle ilgili gelişmeleri takip ediyor. Krizin ortasındaki şirket Evergrande'nin yönetim kurulu başkanı hisse satmaya start verirken, Aralık'ta Çin'in önemli şirketleri yüklü ödemelerle karşılaşacak.

Çinli emlak şirketi Evergrande’nin borç krizi piyasalara yayılıyor!

Çinli emlak devi Evergrande’nin borç krizi piyasalarda tedirginlik yaratırken bütün borsalarda satış dalgasına neden oldu. Borsalarda satış dalgası yaşanırken; piyasalar şirketin içinde olduğu zor durumun diğer sektörlere yayılıp yayılmayacağını takip ediyor.

ABD'de konut borçları 2005'ten bu yana en yüksek seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkı borcu 2019 yılının son çeyreğinde yüzde 1,4 artarak 14,15 trilyon dolara yükseldi. Amerikalıların en çok borçlandığı kalem ise konut kredileri oldu. Konut kredilerini öğrenci kredileri, otomobil kredileri ve kredi kartları takip etti.

TOKİ Konutları'nın taksitleri internetten takip edilebilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'den konut ya da işyeri alan ve taksitleri devam eden vatandaşların, taksit ödemeleri ile güncel borç bakiyelerini internet üzerinden takip edebileceklerini söyledi.

Hüseyin Oflaz: Tapularınızı takip edin!

Hüseyin Oflaz, vatandaşın haberi olmadan gayrimenkulüne ipotek konulabileceği, borçlandınlabileceği veya imar planı değişikliğiyle arazinin yerinin değiştirilebileceğini gibi 10 ayrı risk bulunduğunu söyledi.Hüseyin Oflaz 'Tapularınızı takip edin' dedi.

Kentsel dönüşümü havadan takip etmenin maliyeti 50 milyon TL!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı kıyılardaki kaçak yapılaşmaları ve şehirlerdeki kaçak katları özel kameralara sahip uçaklarla takip edecek. Kentsel dönüşümü havadan takip etmenin maliyeti 50 milyon TL olacak.

Varyap 30 milyon lira borç ihraç etti!

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 30 milyon lira borç ihraç ettiğini açıkladı. Varyap tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Kocaeli'de sanayi kuruluşlarının atık suları elektronik ortamda takip ediliyor!

İlhan Bayram, yaptığı açıklamada, İzmit Körfezi'ni atık sulardan arındırmak için kurdukları elektronik izleme sistemi Atıksu SCADA ile sanayi kuruluşlarının atık sularını 7 gün 24 saat takip ettiklerini belirtti.

DEDAŞ, borçlarını ödemeyen 2 il ve 18 ilçe belediyesinin elektriğinin kesildiğini duyurdu!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) borçlarını ödemeyen 2 il ve 18 ilçe belediyesinin elektriklerinin kesildiğini bildirdi. DEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, şirketin belediyelerden alacağının 130 milyon lirayı aştığı belirtildi...

takip borç Haberi

takip borç

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yarın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilecek. 

Dar gelirlilerin adliyelerde takibe düşmüş ve icra aşamasına gelmiş kredi ve kart borçlarına ilişkin düzenlemenin toplantısı sonrası kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Öte yandan; Kabine Toplantısı'nda Ukrayna tahıl koridoru, terörle mücadele konuları ve dış politika gündemleri de ele alınacak.

Toplantıda dar gelirli vatandaşlar için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlıklığı’nın bir araya gelerek yaptıkları çalışmanın son durumu da masaya yatırılacak.

KART BORÇLARI VE KREDİ KARTLARI İÇİN 3 FORMÜL

Yeni düzenleme birçok kredi borçları ve kredi kartı nedeni ile takibe düşen vatandaşları çok yakından ilgilendirirken, takibe düşen kart borcu için de 3 formül öne çıkıyor: 

Borç öteleme, yapılandırma ve takip süresini uzatma.

Çalışmanın detaylarının, Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna...