27 / 04 / 2024

MTV borcu ve trafik cezası olanlar dikkat! Borçlarınız silinecek! Bu tarihi kaçırmayın!

MTV borcu ve trafik cezası olanlar dikkat! Borçlarınız silinecek! Bu tarihi kaçırmayın!

Milyonlarca MTV borcu ve trafik cezası olanları ilgilendiren bir haber geldi. Belirli tarihlerde borç yapılandırması sayesinde borçlar silinecek. Borcu olan sürücülerin bu tarihleri kaçırmamaları gerekiyor… Eğer 9 günlük süreç takip edilmezde bundan yararlanılamayacağı uyarısı yapıldı.



Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak yetkisini kullanarak borç yapılandırma sürecini 1 ay daha uzattı. Daha önce 31 Mayıs'ta son bulacağı belirtilen süre, bu karar ile 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Bu durum, vergi borçlarından trafik cezalarına, ehliyet affından belediye borçlarına kadar pek çok alanda borcu olan vatandaşlar için büyük bir fırsat yarattı. Geri sayım başladı ve borç yapılandırması için son başvuru süresine sadece 9 gün kaldı. İşte milyon sürücüyü ilgilendiren borç yapılandırması hakkındaki tüm detaylar haberimizde…

Borç yapılandırma neleri kapsıyor?

Borç yapılandırma kapsamında tüm vergi, nüfus, köprü, trafik, prim, askerlik ve otoyol kaçak geçiş cezaları yer almaktadır. Aynı zamanda destekleme primi, adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları da bu kapsamda yer almaktadır.

Borçları öğrenmek için ne yapmak gerekir?

Söz konusu olan borçları öğrenmek için bazı adımların takip edilmesi gerekir. Giriş işlemi için gereken bilgiler oldukça basittir. Bunun için TC Kimlik numaranız, annenizin kızlık soyadının ilk iki harfi ve ayrıca anne, baba veya çocuğunuzun TC kimlik numarasını bilmeniz gerekmektedir.


Geri Dön