30 / 04 / 2024

taksim meydanında çalışmalar başladı mı

taksim meydanında çalışmalar başladı mı

Piyalepasa Cami Zeminaltı Otoparkı ve Çevre Düzenlemesi’nin temelini atan Başkan Kadir Topbaş, Taksim Meydanı düzenlemesinin de başladığını müjdeledi. Topbaş çalışmaların çevreye rahatsızlık vermeden bölüm bölüm yapılacağını söyledi...

Bitlis'i tarihine kavuşturan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bitlis'teki Dere Üstü Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. 

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar başladı. Projenin ilk etabı 2014'te hizmete açılacak. 

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında çalışmalar tam gaz!

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında inşaatına devam edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı!

Kocaeli İzmit'te devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışmalar başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım işlemi gerçekleşti.

Dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz!

Pimtaş'ın kuruluşu olan HGT Tarım tarafından hayata geçirilecek olan dikey tarım fabrikasında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Fabrika, 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alanda ve yüzde 100 yerli ve milli olanaklarla hayata geçirilecek.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaat çalışmalarında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projede fiziki gerçekleşme yüzde 41'e ulaştı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

taksim meydanında çalışmalar başladı mı Haberi

taksim meydanında çalışmalar başladı mı


Piyalepasa Cami Zeminaltı Otoparkı ve Çevre Düzenlemesi Temel Atma Töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın katılımıyla gerçekleştirildi.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, bebekliğinin, çocukluğunun geçtiği Beyoğlu’na hizmet etmekten şeref duyduğunu belirterek, “Bana müjdelenmiş şehir İstanbul’a hizmet etme şerefini yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


11 yılda İstanbul’a 68,5 milyar, Beyoğlu’na ise yaklaşık 1,9 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirterek, temeli atılan otopark ve çevre düzenlemesinin 33 milyon 600 bin liraya mal olacağını söyledi.


“Bütün yanlışlıkları düzeltmek, sıkıntıları ortadan kaldırmak bize düştü. Sayın Cumhurbaşkanımızla başlayan yerel yönetim anlayışıyla İstanbul’a hizmet ediyoruz” diyen Kadir Topbaş, Mimar Sinan’ın en önemli özelliklerinden biri olan Piyalepaşa Cami’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde restore edildiğini hatırlattı. Kendilerinin...