03 / 05 / 2024

taksim sıraselviler caddesi

taksim sıraselviler caddesi

Taksim Yayalaştırma Projesi 1. Etabı'nın tamamlanmasının ardından Sıraselviler Caddesi araç trafiğine çift yönlü açılacak. Bu kapsamda Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Litus İstanbul'da 2+1'ler 22.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! Peşinde yüzde 8 indirim fırsatı!

Altunizade Kısıklı Caddesi'nde hayata geçirilen Litus İstanbul'da konut satışları devam ediyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 22 milyon 500 bin TL'den başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İslam Memiş Taksim saldırısının doları vuracağını açıkladı!

"Altın kahini" İslam Memiş, Taksim'deki terör saldırısının dolara tesir edeceğini açıkladı.

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Deniz Can Yıldız ve Uğur Pirli tarafından kuruldu.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sofitel Hotel Taksim'in yatırımcısı kim?

Accor Grubu ve Akfen Holding yeni projeleri için el sıkıştılar. Yeni otel Taksim'e sofitel markasıyla gelecek.

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

Taksim 360 sıfır faiz ödeme kampanyası!

Taksim 360 sıfır faiz ödeme kampanyası kapsamında sıfır faizle 60 ay taksit avantajı sunuluyor. Taksim 360'da daireler 2018'in ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Mersin Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi açıldı!

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde Soli Pompeiopolis Sütunlu Caddesi açıldı. Mezitli ilçesindeki Soli Pompeiopolis Antik Kenti'ndeki yanına Mezitli Belediyesi tarafından yapılan bisiklet ve yürüyüş yolunda sanat etkinlikleri de gerçekleştirilebilecek.

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

taksim sıraselviler caddesi Haberi

taksim sıraselviler caddesi


Taksim Yayalaştırma çalışmaları kapsamında bugün başlatılan çalışmaların bitiminde Mete Caddesi ve Sıraselviler Caddesini birbirine bağlayan kavşak genişletilecek. Sıraselviler Caddesinin çift yönlü kullanılması için yapılan çalışmaların devamında Mete Caddesine giden yolun da bir kısmı genişletilerek trafiğin akışkan hale getirilmesi amaçlanıyor. 


Taksim Meydandan Gümüşsuyu’na inen İnönü Caddesi’nin girişindeki fünikiler havalandırmasının bulunduğu nokta ise etrafı kazınarak kavşak haline getirilecek. Sıraselviler’den gelen araçlar bu kavşaktan dönerek Mete Caddesi’ne giriş...