03 / 05 / 2024

taksim trafiğe açıldı mı

taksim trafiğe açıldı mı

Taksim Yayalaştırma Projesi 1. Etabı'nın tamamlanmasının ardından Sıraselviler Caddesi araç trafiğine çift yönlü açılacak. Bu kapsamda Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Trafiğe Haziran ayında 193 bin 688 aracın kaydı yapıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, trafiğe Haziran ayında 193 bin 688 aracın kaydı yapıldı, 2 bin 698 aracın da trafikten kaydı silindi. Böylelikle trafikteki toplam araç sayısı 190 bin 990 artış gösterdi.

Dolar euroya meydan okuyor! Makas gittikçe açıldı! Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Fed Başkanı mart ayından itibaren faiz artırımı kararları alırken dolar kuru hızla değer kazandı. Öte yandan Yüksek enflasyonun etkisi ile euro değer kaybediyor. Aradaki makas gittikçe açıldı. Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Taksim Cami ibadete açıldı!

2017'de temeli atılan Taksim Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ibadete açıldı.

taksim trafiğe açıldı mı Haberi

taksim trafiğe açıldı mı


Taksim Yayalaştırma çalışmaları kapsamında bugün başlatılan çalışmaların bitiminde Mete Caddesi ve Sıraselviler Caddesini birbirine bağlayan kavşak genişletilecek. Sıraselviler Caddesinin çift yönlü kullanılması için yapılan çalışmaların devamında Mete Caddesine giden yolun da bir kısmı genişletilerek trafiğin akışkan hale getirilmesi amaçlanıyor. 


Taksim Meydandan Gümüşsuyu’na inen İnönü Caddesi’nin girişindeki fünikiler havalandırmasının bulunduğu nokta ise etrafı kazınarak kavşak haline getirilecek. Sıraselviler’den gelen araçlar bu kavşaktan dönerek Mete Caddesi’ne giriş...