09 / 05 / 2024

taksitli iphone satışı fiyatları

taksitli iphone satışı fiyatları

Apple iPhone'lara kiralama sistemi ya da diğer adı ile abonelik sistemini getiriyor! Netflix, Spotify aboneliği öder gibi ödeyeceksiz! Fiyatlar belli oldu! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

1941'deki Emniyet Sandığı ilanları! Taksitli emlak satışı sekiz senede yüzde 50 faizle ödenecek!

İstanbul'un her semtinde her çeşit emlak almak veya satmak istenildiğinde taksitli emlak satışları sekiz senede yüzde 50 faizle ödenecek.

Satışı yasaklanmıştı! iPhone 12 sahalara geri dönüyor! iPhone sevenlere müjde!

Apple'ın hala kullanılmaya devam eden iPhone 12'leri için Fransa'dan hamle gelmiş ve satışları yasaklanmıştı. Apple'ın konuyla ilgili hazırladığı güncellemenin kabul edilmesiyle iPhone 12 artık sahalara geri dönüyor.

Satışı durdurulmuştu! AB’den iPhone 12 açıklaması geldi! iPhone 12 kullanıcıları hemen baksın!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’ndan iPhone 12 satışının yasağına ilişkin açıklama geldi. Komisyon, Fransa'nın iPhone 12 satış yasağı kararına ilişkin Komisyon'a ve üye ülkelere bilgi verdiğini, üye ülkelerin de bu kısıtlamayı incelemek amacıyla 3 ay süresi olduğunu ifade etti.

Telefon almak isteyenlere müjde: A101 indirimli iPhone satışına başladı! Bu fırsat kaçmaz!

Çeşit çeşit iPhone modelleri A101'de satışa çıkıyor. İşte detaylar ve A101 iPhone güncel fiyatları...

Son dakika! iPhone 12’nin satışı yasaklandı! İşte nedeni...

Fransa’da iPhone 12’nin satışı yasaklandı. Edinilen bilgilere göre Fransa, aşırı elektromanyetik radyasyon seviyeleri belirlenmesi nedeniyle iPhone 12 satışlarını yasakladı.

iPhone 12 A101'de satışta! Bu fiyata sakın kaçırmayın! 29 Ağustos 2023 iPhone 12 fiyat listesi...

A101'den iPhone almak isteyenlere güzel haber geldi! A101, iPhone 12 Pro'yu uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, A101'de iPhone 12 ne kadar? iPhone 12 kaç TL? İşte 29 Ağustos 2023 iPhone 12 fiyat listesi ve özellikleri...

Satıştan kalkan iPhone 11'i çılgın zamlar sonrasında A101'de! Bu fiyata aldın aldın!

A101, çılgın zamlara meydan okuyarak iPhone 11'i yeniden satışa çıkardı... Bu fiyata iPhone 11'i aldın aldın... Sakın A101'in yürek hoplatan fırsatını kaçırmayın... İşte ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max inanılmaz indirimle A101'de! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

A101, sürpriz bir adım atarak iPhone 13 Pro Max'i inanılmaz indirimle satışa sunuyor! Geçmişte akıllı telefon stoğu olmayan market zinciri, şimdi Apple'ın son modeliyle müşterilerini şaşırtıyor.

Zam yağmuruna tutulan iPhone 14 Pro Max, A101'de! Bu fırsatı sakın kaçırmayın, hemen buraya bakın!

Apple devasa bir zam yaptı ama A101'de uygun fiyatlı iPhone satışı sürüyor... Zam yağmuruna tutulan iPhone 14 Pro Max, A101'de... Peki, A101'de iPhone 14 Pro Max fiyatları ne kadar? İşte 9 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Satıştan kaldırılan iPhone 11 dev zamlardan sonra A101'de yerini aldı!

Teknoloji meraklılarına müjde! Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden A101, popüler model iPhone 11'i cazip fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Şık tasarımı ve üstün özellikleri ile dikkat çeken iPhone 11, sınırlı stoklarla satışa sunuluyor.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli efsane fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan Carrefoursa, müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'nun versiyonları artık indirimli fiyatlarla Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

A101'den müjde gibi müjde: Satıştan kalkan iPhone 11'i bu bayramda uygun fiyatlarla aldın aldın!

Türkiye'deki Apple hayranları için sevindirici bir haber! A101, bayram için özel olarak düşük fiyatlarla iPhone 11'i tekrar satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

taksitli iphone satışı fiyatları Haberi

taksitli iphone satışı fiyatları

Geçtiğimiz günlerde orataya Apple'ın taksitli şekilde iPhone satışı yapacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Apple'ın yapacağı bu taksitli iPhone satışı kendi sistemi içerisinde olacak. Taksitli satış dediğimiz sistemi Apple abonelik şeklinde yapacak. Sistem henüz Apple tarafından açıklanmamış olsa da sızıntılara göre bu sistem 2022 senesinin sonunda ve ya 2023 senesinin başında yürürlüğe girecek.

Taksitli iPhone satışı ya da aboneli iPhone diyebileceğimiz sistemin fiyatları ve belli oldu!

Apple'ın yapacağı iPhone için abonelik sistemi nedir?

Apple, tüm dünyada artan enflasyon nedeniyle satış oranlarında düşüş yaşadığı için bambaşka bir sistemle satışlarını tekrar artırmaya yönelik bir çözüm buldu. Apple, peşin para ödeyerek iPhone alamayanlar için kiralama sistemi düzenleycek. Netflix, Spotify aboneliği öder gibi ücret ödeyerek iPhone sahibi olabileceksiniz.

Peki, Apple'ın yapacağı iPhone abonelik sistemi ya da diğer...