19 / 05 / 2024

taksitli kredi

taksitli kredi

Mevduat bankalarının 2 Ağustos'ta biten haftada tüketici kredileri 1,4 milyar lira artarak 219,6 milyar liraya, taksitli ticari kredileri 964,5 milyon lira yükselerek 105,8 milyar liraya ulaştı.

Kredi kartıyla taksitli alışveriş bitiyor mu? Ünlü ekonomist işte o tarihi işaret etti

Milyonlarca kişi kredi kartlarında taksit uygulamasıyla ilgili açıklanacak kararı merakla bekliyor. Son günlerde ekonomi dünyasının gündeminde olan konuyla ilgili açıklama ve tarih Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan geldi.

Kredi kartı kullananlara şok haber Bakan Şimşek'ten geldi! Taksit uygulaması kaldırılıyor mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kapalı toplantıda kredi kartı taksitli uygulamasına olumsuz yaklaştı ve ''Bu iyi değil'' dedi. Peki kredi kartı taksit uygulaması kaldırılıyor mu? 

Kredi kartı kullananları şok edecek iddia: Kredi kartlarında taksit kalkıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in basına kapalı gerçekleştirdiği toplantıda kredi kartı ile taksitli alışverişler için "Bu iyi bir şey değil" dediği iddia edildi.

Şirket kredi kartlarında limitler güncellensin, uzun vadeli taksitli kredi verilsin!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, "Yakın zamana kadar finansmana ulaşım problemi vardı. Şu anda finansmana ulaşımdan ziyade finansmanın maliyeti daha önemli. Şirket kredi kartlarına mutlaka düzenleme yapılmalı” dedi.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Kredi kartı borcu olanlara son dakika şoku! Taksitlere sınırlama, faizlere yükseliş: Perşembe günü değişiyor! 

BDDK verilerine göre kredi kartı borçlarının yarısı taksitli harcama şeklinde yapılırken, kredi kartları ile olan rekor harcamaların frenlenmesi için düzenleme sinyali geldi. İşte ayrıntılar...

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi! Hemen hesaplara yatıyor!

Garanti BBVA Mobil’den müşterisi olan herkese 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 10.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Toplamda 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 13 Eylül'e kadar Garanti BBVA Mobil’i indirip “

Garanti BBVA'dan 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı! 13 Eylül'de bitiyor! Hemen bakın! 

Garanti BBVA, müşterilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Banka, 13 Eylül'e kadar 20 bin TL'ye varan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. İşte kampanya ile ilgili merak edilenler. 

BDDK’nın kredi kartına taksiti yasaklaması turizm sektörünü şok etti!

BDDK, kredi kartlarında havayolu, seyahat ve konaklama ile ilgili yurt dışı harcamalarda taksitli harcamayı yasakladı. BDDK’nın almış olduğu bu karar ise turizm sektöründe büyük bir şoka ve hayal kırıklığına yol açtı.

Vatandaşın bireysel borçları son bir yılda iki katına çıktı!

Fahiş fiyatlar ve yüksek enflasyon nedeniyle zor durumda kalan vatandaş çareyi borçlanmakta aradı. Son bir yıl içerisinde nakit avans, taksitli kredi kartı ve ihtiyaç kredisindeki toplam bakiye yüzde 84 oranında 925,4 milyar lira arttı.

Garanti BBVA faizsiz kredi dağıtıyor! Duyanlar koşa koşa şubelere gidiyor!

Bankalar yeni müşterilerine özel faizsiz kredi olanağı sağlıyor. 2023 yılı itibarıyla Garanti BBVA’dan yeni müşteri olanlara uygulanacak kredi ve taksitli avans kampanyası duyuruldu. İşte detaylar...

Akbank'tan yüzde 0 faizli 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans! 31 Ocak 2023'e kadar havada kapmanız lazım!

Akbank'tan yüreğinizi ferahlatacak dev bir kampanya geldi. Akbank, yüzde sıfır faizle 20 bin TL'ye kredi verecek! Sakın kaçırmayın! Hemen yararlanın! İşte Akbank'ın dev kampanyasının bütün ayrıntıları...

HSBC’den dev kampanya! Özel faiz oranı ve sabit taksitli kredi imkanı!

HSBC, kredi çekmek isteyenler için büyük kampanyasını duyurdu. Şimdi HSBC’den kredi çekmek isteyenlere özel faiz oranları ve sabit taksit imkanı sunuluyor.

taksitli kredi Haberi

taksitli kredi


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Haftalık Para ve Banka istatistiklerine göre, 26 Temmuz-2 Ağustos günleri arasındaki haftasında mevduat bankalarının tüketici kredileri 1 milyar 420 milyon 427 bin liralık artışla 219 milyar 561 milyon 316 bin liraya ulaşırken, taksitli ticari kredileri de 964 milyon 515 bin lira yükselişle 105 milyar 797 milyon 171 bin lira oldu. Söz konusu dönemde mevduat bankalarının kredi kartı harcama tutarı ise 1 milyar 806 milyon 89 bin lira artarak, 86 milyar 304 milyon 160 bin liraya yükseldi.


Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 94,9 milyar lirası konut, 7,8 milyar lirası taşıt kredisi ve 116,9 milyar lirası da diğer kredilerden oluştu. 


Geçen yılın aynı dönemine kıyasla mevduat bankalarındaki tüketici kredileri yüzde 26,25 oranında, taksitli ticari krediler yüzde 34,88 oranında arttı.


Bireysel...