07 / 07 / 2024

Talas Belediyesinden uyarı

Talas Belediyesinden uyarı

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Talaş Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, normal hava koşullan olan +5 ile +30 derece arasındaki sıcaklıklarda dökülen betonun kış aylarına girilmesi nedeniyle durdurulduğunu belirtti.

Talas Başakpınar'da 'arsanızı ve tarlanızı satmayın' uyarısı!

Resmi Gazete’de Talas ilçesine bağlı Başakpınar bölgesindeki bazı mahallelerin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildiğinin yayımlanmasının ardından Başakpınar’da, “Arsanızı ve tarlanızı satmayın” şeklinde yapılan çağrılar dikkat çekti.

Talas Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

TALAS Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 31 Mayıs Salı günü sona erecek 2016 yılı 1. dönem emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergi ödemeleri için veznelerin hafta sonu hizmet vereceğini söyledi.

EPDK'dan Başkentgaz'a uyarı!

EPDK'dan Başkentgaz'a uyarı geldi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan ( EPDK ), ön ödemeli (kartlı) doğal gaz sayaçlarında meydana gelen arızalar nedeniyle vatandaşların sayaç değişimine zorlanamayacağını bildirildi.

Talas Belediyesi'nden Kuruköprü'ye yeni park, meydan ve ilkokul!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kuruköprü vatandaşları ile bir araya geldi. Başkan Palancıoğlu, " Kuruköprü'ye yeni bir park, meydan ve ilkokul yapacağız" dedi..

Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de çığ uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'in bazı kesimleri için yarın başlaması beklenen kar yağışı nedeniyle çığ uyarısında bulunuldu.

Dikkat! Sayaçlara don uyarısı!

Yetkililer, soğuk hava ve buzlanmaya dikkat çekerek su sayaçlarının zarar görmemesi konusunda uyarıyor. Peki donmayı önlemek için neler yapılmalı? İşte ASKİ yetkililerinin tedbirlere yönelik açıklaması...

İGDAŞ'tan karbonmonoksit uyarısı!

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ) vatandaşları lodosun neden olabileceği karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı. İGDAŞ yaptığı uyarıda doğalgaz cihazının bulunduğu yerde yatılmamasını özellikle vurguladı.

Çevre Kanunu uyarınca verilecek idari para cezalarına ilişkin tebliğ!

2872 sayılı Çevre Kanunu uyarınca verilecek idari para cezalarına ilişkin tebliğ, 28 Aralık 2014 tarihinde 29219 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Çevre Kanunu uyarınca verilecek idari para cezaları...

Fitch'ten Türk bankalarına ikinci uyarı!

Fitch'ten Türk bankalarına ikinci uyarı geldi. "Ilımlı ekonomik büyüme, mevduat için rekabet ve varlık yapısındaki ılımlı bozulma, 2015 yılında Türk bankaları için zorlu bir faaliyet ortamı yaratacaktır" dedi.

Kayseri 2015 yatırımlarında ilk hedef Talas!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Talas'a yatırımları 2015 yılında da devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla Talas'a yapılacak olan hizmet ve yatırımlarla ilgili bir toplantı yapıldı...

Talas'a kaçak yapı uyarısı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu "Kaçak yapılaşma yapmayın. Yapı yapacak vatandaşlarımızın proje çizdirme masrafına girmemesi için 5 tip plan hazırladık. Bunlardan istediklerini tercih edebilirler" dedi.

Talas Belediyesi'nden yeni mahallere kaçak yapı uyarısı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Kaçak yapılaşma yapmayın. Yapı yapacak vatandaşlarımızın proje çizdirme masrafına girmemesi için 5 tip plan hazırladık. Bunlardan istediklerini tercih edebilirler" dedi.

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Talas Belediyesinden uyarı Haberi

Talas Belediyesinden uyarı


Talas Belediyesi'nden ilçede faaliyet gösteren inşaat firmalarına kış aylarındaki beton dökümüyle ilgili uyarı geldi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, normal hava koşulları olan +5 ile +30 derece arasındaki sıcaklıklarda dökülen betonun kış aylarına girilmesi nedeniyle durdurulduğunu belirtti. Başkan Palancıoğlu, kış mevsiminde hava sıcaklıklarının normal beton dökümüne uygun olmayacağından 1 Aralık 2014 ile 1 Nisan 2015 tarihleri arasında yasaklandığını söyledi. 

Buna rağmen beton dökmek isteyen firmaların çalışmalarına devam edebilmeleri için kış aylarındaki beton dökme kurallarına uymaları gerektiğinin altını çizen Başkan Palancıoğlu, şöyle konuştu: "TS 1248 standardı olan 'Anormal Hava Şartlarında Betonun Hazırlanması Dö-kümü ve Bakımı kurallarına uygun olmak şartıyla beton atmak isteyen firmaların yapı denetimi firmaları (yapı denetimsiz bina inşaatlarında ise teknik uygulama sorumluları) nezaretinde ve denetim firmasının...