28 / 07 / 2024

Talasemi ve Lösemililer Derneği

Talasemi ve Lösemililer Derneği

Talasemi Eğitim Merkezi düzenlenen törenle hizmete açılırken, Talasemi ve Lösemililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Başdemir, “Burada çok büyük hizmetler yapılacak” dedi.

65 yaş aylığı, malullük ve ölüm aylığına da zam geldi! En düşük maaş 12 bin 500 TL oldu!

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşının 12 bin TL'ye yükseltildiğini ve 65 yaş aylığı, malullük ve ölüm aylığına da zam geldiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Yüksek enflasyona rağmen lüks tüketim tam gaz devam ediyor! Lüks tüketim geçen yılı ikiye katladı!

E-ticaretten gerçekleşen alışverişlerde lüks tüketimin arttığı gözleniyor. Uzmanlar, önceki yıllar ile karşılaştırıldığı zaman lüks tüketim harcamalarının katlanarak büyüdüğüne işaret ederken, en fazla alışverişin saat, mücevherat ve lüks moda kategorilerde gerçekleştiği görülüyor.

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.

Harita kadastro çalışmaları nasıl yapılır? Harita aletlerinin özellikleri ve ölçümü nedir?

Sürekli gelişmekte olan şehir ve köylerde tapuları yenilemek için yapılan harita kadastro çalışmaları önemli bir süreçtir. Günümüzde de bu çalışmalar yürütülerek eski tapular kaldırılarak yenileri verilmektedir. Bu durumda harita kadastro nedir ve nasıl yapılır soruları önem kazanıyor. 

Tuzla Tepeören Mahallesi 1/5000 ve ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Tuzla ilçesi, Tepeören Mahallesi, 2443 ve 2501 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Range Rover'a Rakip: JAECOO 7 Modeli ile Tahtını Sallıyor mu? Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çeken Yeni Araç!

Range Rover’a rakip olarak yeni bir araç modeli tanıtıldı. Ucuz ve lüks olmasıyla tanınan araç şimdiden araç tutkunlarının gönlünü fethetti. Dünyada otomotiv piyasasında şu an bu araç konuşuluyor.  İşte tanıtımı yapılan ve Range Rover'ın tahtını sallayan o araç modeli...

L'Occitane, Babalar Günü'nde özel tasarım hediye setleri sunuyor! 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

L'Occitane, Babalar Günü'ne özel eşsiz kokular sunuyor. CAP Cédrat, Baux ve L'Occitan hediye setleriyle babalarınızı şımartın! İşte L'Occitane'den Babalar Günü hediyeleri...

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Samsung Galaxy S23 FE'nin İşlemcisi Sızdırıldı: 9 Çekirdekli İşlemci ve AMD Grafik Arabirimiyle Geliyor!

Samsung, uygun fiyatlı Galaxy S23 FE modeli için Exynos 2300 işlemciyi tercih etti. 9 çekirdekli işlemci, AMD'nin RDNA2 mimarisiyle güçlendirilen grafik arabirimi ve üçlü kamera dizilimi öne çıkıyor.

Skoda Fabia 23 mart 2023 fiyatları araştırılıyor! İşte Skoda Fabia 23 Mart 2023 fiyat listesi

Skoda Fabia, pratiklik ve uygun fiyatlılık konularına öncelik veren sürücüler tarafından tercih edilen bir arabadır. Performans ve lüksten ziyade pratiklik ve güvenilirlik arayan sürücüler için popüler bir seçenektir. Peki Skoda Fabia 23 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Samsung Solo Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özelikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung mikrodalga fırın 23 litrelik hacmi ve üçlü dağıtım sistemiyle bir çok yemeği eşit sıcaklıkta pişirilir.Peki hem eşit hem de kontrollü pişirme sağlayan mikrodalga fırının diğer özellikleri neler?

O ilde yüzde 50 peşinat ve 24 ay taksitle 8 adet konut satılıyor! 3+1, 4+1 ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Parmakören ve L.H.P. mahallelerinde yer alan 8 adet konutu yüzde 50 peşinat ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Talasemi ve Lösemililer Derneği Haberi

Talasemi ve Lösemililer Derneği

Sahabiye Mahallesi Otak Sokak’ta düzenlenen tören ile Talasemi Eğitim Derneği hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Talasemi ve Lösemililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Başdemir 26 yıldır Talasemi ile mücadelesinde hayal ettiği eğitim evine kavuştukları için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çünkü burada çok büyük hizmetler yapılacak. Çok önemli mesleklerde kurslar açacağız. İŞ-Kur ile KOSGEB ile Halk Eğitim ile hatta kendimiz de düzenleyeceğiz. Burada harıl harıl insanlar meslek öğrenecek. Bu arada Talasemi kursları da vereceğiz. Neden? Çünkü Talasemi aileleri çocuklarıyla ilgili tedavi yollarını bilmiyorlar. Hastasıyla nasıl ilgilenecek, hastasıyla ilgili problemler nedir bilmiyorlar. Bunlara danışmanlık hizmeti lazım. Biz bu hizmeti burada vereceğiz inşallah” diye konuştu. Törende konuşan İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yunus Karadağ ise 2015 yılının ilk 9 ayında 15...