09 / 05 / 2024

Talha Sarıcı deprem

Talha Sarıcı deprem

Malatya İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Talha Sarıcı yaptığı açıklamada çok büyük bir deprem beklentisi içerisinde olduklarını söyledi.

Jeoloji Mühendisi ezber bozdu: İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak! İşte nedenleri...

Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "İstanbul'da 7'den büyük yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve nedenlerini açıkladı. İşte ezber bozan o açıklama...

3 deprem uzmanı tek bir kent için konuştu: Her an deprem olabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, Prof. Dr. Hasan Çetin ve  Prof Dr. İsmail Hakkı Çağatay'dan tek bir şehir için çok çarpıcı deprem açıklaması geldi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada her an deprem olabileceğini belirtti.

Marmara'da 16 tane yıkıcı deprem oldu, şimdi 17'ncisi bekleniyor! Deprem uzmanı en yakın tarihi verdi!

Jeofizik Yüksek Mühendisi ve İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, olası büyük İstanbul depremi için tarih verdi ve riskli yerleri tek tek sıraladı. İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması!

Kalıcı deprem konutlarının yapımı devam ediyor...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra kalıcı konut çalışmaları kapsamında, Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten yapılan 130 köy evinden 32'si tamamlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

İstanbul'da beklenen 7 büyüklüğündeki depreme ilişkin deprem uzmanlarından çarpıcı uyarı!

İstanbul'da beklenen depreme ilişkin deprem uzmanlarından çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi. Türkiye'nin önde gelen deprem ve afet uzmanları Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Prof. Dr. Cenk Yaltırak ve Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremine ilişkin konuştu. 

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama: 7.3 büyüklüğünde yıkıcı deprem bekleniyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan, o ili işaret edip tarih vererek 7,3 büyüklüğünde deprem beklediğini açıkladı.

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Deprem uzmanından çarpıcı son dakika uyarısı! İstanbul'da bu 5 ilçe boşaltılmalı! İşte o ilçeler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı son dakika açıklamalarında bulundu. Moriwaki, İstanbul'da boşaltılması gereken ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte o ilçeler...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çay üreticilerinden deprem bölgesine konut kampanyası!

Rize'de başlatılan "Çay Sokağı" projesi kapsamında elde edilecek yardımlarla, Hatay ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kalıcı deprem konutları yapılacak.

Uzman isimden çarpıcı deprem açıklaması: Resmen eli kulağında! 7 şehre son dakika uyarısı! 

Bingöl Üniversitesi Enerji, Çevre ve Doğal Afet Araştırma Merkezi Müdürü, İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Kenan Akbayram, deprem riski olan yerleri tek tek sıraladı. 

Talha Sarıcı deprem Haberi

Talha Sarıcı deprem

Malatya Pütürge başta olmak üzere şehrin birçok ilçesinde büyüklükleri ufak çaplı olan depremler yaşanırken Malatya İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Talha Sarıcı'dan gelen son dakika deprem uyarısı çevre halkında tedirginliğe yol açtı. Sabah'ta yer alan habere göre, 100 yıldır bölgede büyük bir depremin yaşanmadığını belirten  Geoteknik Mühendisi Dr. Talha Sarıcı yaşanan ufak çaplı sarsıntıların büyük depremin habercisi olabileceğini söyledi.

UZMAN İSİM UYARDI! "BÜYÜK BİR DEPREM BEKLENTİSİ İÇİNDEYİZ"

İnönü Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Geoteknik Mühendisi Dr. Talha Sarıcı, aktif fay hatlarının yoğun olduğu Doğu Anadolu bölgesi ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Uzun süredir bölgede yaşanan ufak çaplı depremlerle beraber bu yaşanan sarsıntıların büyük deprem için bir sinyal olduğu söyleyen uzman isim, "büyük deprem beklentisi içindeyiz" dedi.

SON AYLARDA 100 DEPREM MEYDANA...