28 / 04 / 2024

talip kahramanın mezarı nerede

talip kahramanın mezarı nerede

Uzun yıllar, ödediği yüksek vergilere rağmen ortaya çıkmak istemeyen, ismi açığa çıktıktan sonra da art arda Ankara’nın vergi rekortmeni olması nedeniyle adını duyuran Talip Kahraman’ı herkes bono zengini olarak tanımlıyor...

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kripto para yasası nasıl olmalı?

Ekonomist Dergisi yazarı Abdulkadir Kahraman, kripto para piyasaları için  öngörülen yasanın nasıl olması gerektiğini kaleme aldı. İşte Abdulkadir Kahraman'ın 'Kripto varlıklar için nasıl bir yasa olmalı başlıklı yazısı...

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Prens Harry ve Meghan Markle Kylie Jenner'ın Malibu'daki evine talip!

Prens Harry ile Markle, bir zamanlar Kylie Jenner'ın yaşadığı Los Angeles'ın Malibu bölgesinde bulunan malikaneye talip oldu.

Musul, yeniden imar için Türk müteahhitleri bekliyor!

Türkiye temasları kapsamında beraberindeki heyet ile beraber TMB'ye ziyaret gerçekleştiren Musul Valisi Necim el Cuburi, kentin acil ihtiyaçları için Türkiye’nin bir süre önce Irak’ın yeniden imar çabalarına destek için vermeyi taahhüt ettiği 5 milyar dolarlık kredinin yarısına talip olduklarını açı

Aratos'un mezarının olduğu tahmin edilen arsa belediyeye bağışlandı!

Mersin'in Mezitli ilçesinde, ünlü gök bilimci ve şair Aratos'un mezarının bulunduğu tahmin edilen arsa sahibi tarafından belediyeye bağışlandı...

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

talip kahramanın mezarı nerede Haberi

talip kahramanın mezarı nerede


Talip Kahraman kimdir?


Talip Kahraman İnşaat A.Ş'nin sahibi Talip Kahraman 1936 yılında Rize İkizdere'de doğdu. Eğitim hayatını burada tamamlayan ve üniversiteye gidemeyen Kahraman, askerliğinin ardından müteahhitliğe soyundu. Müteahhitliğe 1965’te Artvin’de başladı. Şirketini ise 1983 yılında kurdu.


Devlete çok sayıda iş yaptı. Parasının kaynağı sanayi inşaatları olarak gösteriliyor. PTT tesisleri, Telekom binaları, Fenerbahçe Stadyumu, birçok ilde DSİ’nin sulama inşaatları, fabrikalar, barajlar yaptı. 2001 yılından itibaren de turizm sektörüne girdi. Aldığı arazilere turizm tesisleri yaptı ve kiraya verdi.


İki yıl üst üste Gelir Vergisi rekortmeni olan Talip Kahraman’ın ilginç bir özelliği de bulunuyor. Kahraman’ın yurtdışında yaptığı hiçbir iş yok. Yakınları, Kahraman’ın yurtdışında 1 liralık dahi yatırım yapmak istemediğini ve ‘100 katrilyonum olsa, dışarıya çıkarmam. Ben bu varlığımı bu ülkede kazandım ve yine ülkeme harcarım’...