25 / 07 / 2024

Talip Kızbaz

Talip Kızbaz

Öztalip İnşaat Nakliye Elektrik ve Kimya Ticaret Limited Şirketi, Talip Kızbaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Kartal, Yukarı Mahalle, Doğan Sokak'ta kuruldu.

Piyasada 200 TL patlaması yaşanıyor: “Dolaşımdaki banknotun yarısı” Talip Aktaş yazdı...

Gazeteci Talip Aktaş bugünkü köşesinde, piyasada dolaşımda bulunan banknotların oranını yazdı. Aktaş yazısında, “Enflasyon büyük kupürlerin satın alma gücünü dramatik şekilde aşağı çekerken, daha büyük değere sahip yeni banknotların basılmasına yönelik baskıları da artırıyor.” ifadelerini kullandı.

Netflix, New Jersey'deki askeri üsse talip oldu!

Netflix, eski bir askeri üssü büyük bir film çekim platosu haline getirmeyi istediğini belirtti. Netflix, New Jersey'deki bu askeri üsse talip oldu

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ihale kavgası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin encümen kararı ile Karabağlar’da satışa çıkardığı 57 konutun 52’sine bir inşaat firması talip oldu. Firmanın ihaleye girerek konutların fiyatlarınıartırdığını belirten vatandaşlar belediye önünde tepkilerini gösterdi.

'Dünyanın en saçma binası'na talip çıktı!

Google'da 'dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada çıkan yapılardan olan ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması kararı alınan 18 katlı Özel İdare İş Merkezi'ne 30 milyon TL ile talip çıktı.

Metzer Yapı Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Metzer Yapı Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Enes Temizer ve Talip Temizer tarafından kuruldu.

Kızılay Gayrimenkul, Doruk Ilgaz Turizm’e talip oldu!

10 Mayıs 2019’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi, Doruk Ilgaz Turizm’i satın almak için harekete geçti.

Dokia Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokia Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Talip Yüce ve Önder Yüce tarafından kuruldu. 

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

3. köprüdeki Astaldi hisselerine Çinliler talip!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada 3. köprüdeki Astaldi hisseleri ile IC Holding'e ait yüzde 20 hisseye Çinliler talip olduğunu belirtti...

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni talip!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni taliplisi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Emirates imiş. Bakalım süreç nasıl bitecek...

Talip Kızbaz Haberi

Talip Kızbaz

Öztalip İnşaat Nakliye Elektrik ve Kimya Ticaret Limited Şirketi, Talip Kızbaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Öztalip İnşaat Nakliye Elektrik ve Kimya Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.    Şirket hertürlü inşaat hizmetlerini yapmak.inşaat   sektörüne ait tüm edavatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı    ihalelerine istirak etmek.inşaat yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. 2.    Şirket hertürlü nakliye hizmetlerini yapmak.nakliye hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi nakliye hizmetlerini yapmak,evdeve eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı nakliye hizmetlerini yapmak. 3.    Şirket her türlü plastik mamüllerinin alım ve satımını yapmak.plastik mamülleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,mamül ve yarı mamül olarak pazarlamasını yapmak.yurt içi dağıtım hizmetlerini yapmak.ithalat ve ihracatını yapmak. 4.    Şirket hertürlü elektrik malzemelerinin...