06 / 05 / 2024

tam 8 bağcılar daire fiyatları

tam 8 bağcılar daire fiyatları

Tam 8 Evleri Bağcılar fiyat listesi 415 bin TL'den başlıyor. Tam 8 projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Bağcılar'da 116.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 116 milyon 794 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Bağcılar Barbaros Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bağcılar ilçesi, Barbaros mahallesi, 3304 ada, 8, 9, 10 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Bağcılar'da 23.8 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bağcılar'da bulunan 6 adet arsayı 23 milyon 824 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Bağcılar’daki riskli binalar yıkılıyor!

Bağcılar’da depremde hasar gören binalar kontrollü olarak yıkılıyor. 5.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan 5 katlı bir binanın yıkımı tamamlanırken, 270 daire ve 40 dükkanın bulunduğu sitede çalışmalar devam ediyor...

Bağcılar'da bina sakinlerini korkutan çatlak!

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından Bağcılar'da 4 katlı bir binanın kolonunda, çatlaklar oluştu. Evlerinde korkarak kaldıklarını söyleyen bina sakinleri, ekiplerin binaya gelip inceleme yapmasını bekliyor.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

tam 8 bağcılar daire fiyatları Haberi

tam 8 bağcılar daire fiyatları

2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verilen Tam 8 projesinde konutların yanı sıra 2 adet ticari alan da bulunuyor. Tam Yapı imzası taşıyan proje 9 bin 485 metrekarelik alana sahip.

Tam 8  projesi bin 657 metrekare arsa üzerine inşa edildi. Projede konut teslimlerin hemen yapıldığı Tam 8 Bağcılar'da 48 daire yer alıyor. 
 
TAM 8 Evleri lokasyon olarak;

Medipol Üniversite Hastanesi - 2KM
Erdem Hastanesi - 2KM
Final Okulları - 1 KM
Kemerburgaz Üniversitesi - 2.8 KM
Kültür Üniversitesi - 10 KM
Metro ile Avrupa yakasında en uzak mesafeniz 50 DK. 
TEM ve Basın Ekspress’e 8DK mesafede yer alıyor.

Tam 8 Evleri Bağcılar fiyat listesi!
Projedeki dairelerin büyüklükleri 112 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor. Tam 8 Bağcılar daire...